Zdravím,
mohl by mi někdo, prosím, doporučit kočárek podle následujících kritérií.
Seřazeno podle priorit:
• kvalitní provedení (zvládne odvést více než jedno dítě)
• prostorný (děti máme nadprůměrně velké)
• nenafukovací kola (je mi jasné, že tím ztrácím na komfortu, ale nechci už nikdy víc řešit píchlá kola)
• ideálně otočná sedačka
Na ceně nezáleží.
Díky moc!
Díky moc!
Mam poprve nafukovaci kocar ( proslo mi rukamaokolo 15 kocarku ) baby jogger summit mam a za 2 a pul roku anijedno pichnuti a to jezdime nekdy fakt silene cesty ...
A myslus tim sportovnim kocarem na sport...nebo proste jen sportak ( jakoze pokracovaci kocarek ?
🙂
Podepisuju se taky pod TFK Mono, úžasně prostorná sedačka, která ani našemu 2,5 letému není malá...vydrží vše, je krásně ovladatelný ♥️
@evelyn01 Jé, super, kouknu na něj! Otočnou sedačku asi oželím🙂
@veronicka89 No, my jsme právě tuhle zimu neřešili nic jinýho... A když jsme byli opět v cykloservisu s tím, jak je to možný, že je to píchlý po týdnu, servisman nám narovinu řekl, že ty ostrý kamínky, co jsou v zimě na posyp chodníku, jsou úplně to nejhorší na kola s duší a že jestli chci mít jistotu, že už to nebudu muset řešit, ať si prý koupím bezdušový. Mimochodem, kočár s nafukovačkama jsme kupovali právě na zimu. Ale nechci to prostě řešit, když bude venku zima, budu mít mimčo v kočáře a za ruku budu mít druhé dítko.
Jinak ano, máme pořízený klasický retro hluboký kočárek a chceme k tomu pořídit nějaký slušný sporťák;)
@honatko092 Super, děkuju, kouknu! Když se tam malý vejde ještě aspoň ve 2 letech a bude kvalitní, budu úplně nejšťastnější🙂
@honatko092 Proštuduju, díky! Hlavně jsem ráda, že jsem v té změti kočárků už nějak nasměrovaná;)
@sofia_sofiova v tom pripade mate nekvalitni kolecka ( kocarek)
Horske kolo je na trail les kameny atd a taky nevim o tom ze by cyklista po kazdem vylete menil gumy nebo dusi...
@veronicka89 Měli jsme Britax a zas tak fórový se mi nezdál - dá se nasadit i korba, tudíž by už měl něco vydržet. Navíc na něj byli dobré recenze od ostatních maminek. Každopádně, co mi řekl ten chlapík v servisu mě celkem dostalo - a to je vyhlášený technik ve svém oboru.
Ještě mě nepadlo to koupit při příští návštěvě Německa nebo Anglie. Přeci jen tam je ten trh mnohem větší a budu mít aspoň s čím srovnávat.
@veronicka89 Jinak výměna byla většinou cca po 14 dnech s tím, že jsem ho neužívala každý den. A souhlasím s vámi, že by měl něco vydržet, proto se ho chci zbavit a koupit si nějaký, který ideálně nebudu muset řešit takřka vůbec a soustředit se na něco zábavnějšího;)
@honatko092 mám starší verzi - TFK Joggster Adventrure 2019. Je super. Vozím v něm druhou dceru a občas naložím před ní i tu starší. Velikostně je taky prostorný, nešetřim ho a stále bez problémů (ťuk ťuk).
@sofia_sofiova Muzu doporučit TFK Mono. Je to německý kočárek, zpracováni kvalitní, je to fakt držák. V recenzích můžete vidět, jak uveze i dospělého člověka. A prostorově je taky nadprůměrný. Je to tedy trojkolka, kočárek do terénu. My ho máme přes 2 roky, každodenně využívaný, nikde nic nerachtá ani nepraska. Vozím pravidelně 13kg dceru a těžší nákup k tomu. Je popisovaný jako kočárek do terénu a fakt projede vše, ale i ve městě žádný problém se někde vejít, skvělr se ovládá Dělají ho jak s nafukovacími koly, tak i s bezdušovymi. My name nafukovací a nepichli jsme ještě ani jednou. Jediné co bohuzel nejde je otočná sedačka, to je nevýhoda trojkolek. Jinak je to moje láska.