Cestování s Thule Urban Glide 2

miaelle90
17. kvě 2019

Prosím maminky, které vlastníte tento kočárek, jak se Vám cestuje MHD? Kočárek se mi líbí, momentálně mám peg perego book plus ale není do terénu, zaujal mě tedy glide ale bydlím na vesnici a často do města cestuji MHD, tak jsem chtěla vědět, jestli se to dá v pohodě s gladem, neboť je delší. Předem děkuji za odpověď.

chedar
18. kvě 2019

@miaelle90 ahoj, já ho mám už skoro rok a lepší kočár jsem nikdy neřídila. Jede fakt sám, vůbec ho nemusíš tlačit. Lehce se ovládá a o složení do auta ani nemluvím. Prostě pecka. 👌
Co se týče terénu, tak kromě pole mám vyzkoušené snad všechno. A jde to. Dítě v kočáru sedí jako přibité, neháže to s ním. Jediné co mi trochu vadí je nemožnost polohovat nožky. Doporučuju kouknout na video přímo na tento kočár. Mají ho na stránkách thule. Ještě musím podotknout, že ke kočáru nic není. Takže pláštěnka (1000,-) a madlo (600,-) jsme si museli sólo dokoupit, tím se cena kočáru ještě zvedne.

Shrnutí: koupí neprohloupíš 😏

miaelle90
autor
18. kvě 2019

@chedar moc děkuji 🙂, kočárek se mi líbí, vím že příslušenství je třeba dokoupit ☹, a jezdíte s ním v mhd či chodíte do obchodu? Máte zkušenost že byste se nevešla? Děkuji moc za odpověď 🙂

makronka222
18. kvě 2019

Miluju kdyz nekdo s mega kocarem do terenu zabira misto v buse. Pak se tam dalsi kocar nebo vozickar ani nevejde... trochu to chce premejslet

chedar
19. kvě 2019

@miaelle90
Ano, kočár je větší, ale nemyslím si, že až tak moc, aby se museli nějaké maminky v MHD rozčilovat 🙄🤦‍♀️. Pro srovnání - lidl, kauf a podobné obchody v poho. No a pepco, kik už horší, tam jsou užší uličky. Ale jak píšu, dá se to. Když se chce, tak jde všechno. 🙂Jen nesmíte narazit na blbce, který by si na Vás třeba v tom autobuse stěžoval. 😋

ah1234
19. kvě 2019

@makronka222 ako sorry ale tých pár cm nič nevymyslí podľa mňa 😂

Ako MHD sa s ním dá, ešte som problém nemala 🙂

chedar
19. kvě 2019

@ah1234
Přesně, taky jsem neměla problém 🙂

jarmarca
19. kvě 2019

Ja jela v mhd i s thule vozikem a vesel se;) dalsi kocar se bud vejde nebo pocka, stejne jako cekam ja, kdyz uz dva jedou😉 kdyz nastupuje vozickar, vystupuju vzdycky...tech par cm uz nic neudela, sla bych do nej, jezdi super😄

miaelle90
autor
19. kvě 2019

Děkuji všem za věcné a slušné komentáře 🙂

miaelle90
autor
19. kvě 2019

@makronka222 Mohu se zeptat co Vás vede k tomu, že komentujte něco, co se Vás evidentně netýká? Nebo kočárek vlastníte a cestujete s ním? Já se slušně zeptala právě kvůli cestování, o takovou negativně laděnou odpověď jsem nestála... Někdy se ptám, proč to někdo má zapotřebí...

chedar
19. kvě 2019

@miaelle90
😆😆protože paní třeba závidí když tento kočár někde vidí. Je tak propracovaný a desingově nádherný 🤪