Ahoj, mohla bych poprosit o názor? Rozhoduju se mezi Bugaboo Fox 2 a Cybex Priam. Každý mi přijde v něčem lepší a v něčem horší, ale dizajnově se mi víc líbí Cybex Priam. 🙂 Děkuji.
@nika110818 za mě priam, nelíbí se mi korýtko u bugaboo.. sporťák má dlouhé sezení (malej má 94cm a krasne má místo ještě) a hlavně jde až do lehu. I korbička mi přijde větší a propracovsnější. Pak je k tomu super sedačky cloud z, mimčo tam vydrží opravdu dlouho (měli jsme cloud q a malej z něj šel až v 15m)
Rozhodně Cybex. Jsem proti korýtku 🙏🏼
@b91 Děkuji. Proti korýtku jste ze zdravotních důvodů, jestli se můžu zeptat?
@nika110818 sama jsem si koupila kočárek s korýtkem, jenže pak mi malý usínal přes den jen v kočárku. Spal tedy třeba 3hodiny denně v kočárku. A při představě, že by ty tři hodiny spal skrčený v korýtku mi bylo úplně zle :D
U klasického lehu je paráda, že může spát nebo ležet klidně na boku nebo na bříšku 🙂
@nika110818 za mě Fox, cybex je moc tvrdej, dítě vám vyskakuje při jízdě až do nebes 🙈
@nika110818 korýtkové ležení na zdravé.
@monika3456 Promiňte, prosím, myslela jste to tak, že není zdravé? 🙂 Děkuji.
@nika110818 no nevím, jestli zdravé.. ale pohodlné to moc nebude.. nedokážu si představit spát s nohama ve vzduchu.. navíc ty korýtka jsou strašně malý..
@pe_tu_ss_ka ano je to vyloženě škodlivé pro vývoj. Já ten bugaboo jediné hluboký, no...
@miana já se právě kdysi rozhodovala mezi bogaboo, joolz a priamem.. bogaboo vím, že se dobře řídí.. ale mě se prostě ani ta korýtka nelíbí.. korby i ta korýtka jsou strašně malý.. novější priam má korbičku větší a hlavně s větráním, které má joolz, a sportovní sezení je ještě o kousek větší, než moje verze 2018. No zase bych šla do priamu.
@pe_tu_ss_ka dekuji, presne tyto 3 znacky a pak jeste Mamas and Papas Ocarri zvazuju. Ale taky to zatim vypada spis na priam od cybexu. 🙂
@nika110818 koupili jsme priam od cybexu a jsem max spokojena,lehce lze pridělat autosedačka a sporťák taktéž,lze jej mít po směru i proti směru jízdy. Hluboká korba je prostorná a dlouhá,v létě bylo super odvětrávání na hluboké korbě. Budu na jaře prodávat kočár hluboký,sporťák i autosedačku s isofixem,kdybyste se chtěla třeba mrknout. Mám k němu komplet výbavu.
@nika110818 taky sme vahali mezi tema dvema, den pred zavrenim obchodu sme stihli omrknout a vyzkouset kocarky ,strasne nam padl do noty stokke trailz ale ten uz nevyrabi a ani doplnky, no a nakonec sme poridili cybex priam. Fox me desne zklamal, nejvic mi vadilo jak je korbicka relativne nizko...a u cybexu se nam libila i autosedacka, tak sme to vzali komplet a dokonce nam to vyslo levnejc, chytli sme slevu 🙂
Já už vyzkoušela asi deset kočárků během dvou let a musím říct, že za mě je Fox nej. Cybex je tvrdší a sportovní nástavba dosti otevřená. U Foxu mi nesmírně vyhovovala váha, skvělá ovladatelnost, dobře přístupný a dostatečně velký koš. Co se týče korytkoveho sezení u sportovní nástavby, tak to dcera má moc ráda a když ještě neseděla úplně dobře, ale už nemohla být v hluboké korbě, tak mi nepodjizdela jako tomu bylo u klasického sezení, kde pak měla kvůli tomu vlastně křivě zádíčka. Krom toho u Bugaboo kočárků můžete vyměnit absolutně všechny komponenty, což je taky fajn. A Bugaboo se také pak skvěle prodá, že ani moc netratite.
Jo a někdo tu psal, že korytko je male, u Bugaboo ne, vozím tam už dvouleté dítě a úplně v poho.
@pe_tu_ss_ka s tím ze je korba u Cybexu větší nesouhlasím, mám Foxe 2 i Priama doma a do nové korby od Priama se mi už prcek nevleze, do korby Priam 2018 na těsno a ve Foxovi má ještě dost místa. Bugaboo má jednoznačně lepší korbu.
@anastasia98 nevím, jak máte velké dítě. Ale já nejsem pro kopýtková sezení.. náš má ve 2 letech a 3 měsících min 95cm a vejde se neskrčeně do korby z roku 2018. A podle informací na netu má být priam 2020 o pár cm delší sezení.
Korba, nekorba, Fox ji ma proste nizko 😅 mam pak pocit ze se mimco vali na zemi😂
No...oba nádherné. Mně se moooc líbí ten Fox. Mám tu ale po dětech Teutonii Spirit, tak si asi musím nechat zajít chuť. Říkala jsem si, že třeba nějaký z druhé ruky, ale i tak jsou drahé, bazarové kolem 20k a to se mi nechce (manželovi ještě míň). Ale kdybych doma žádný neměla, šla bych do něj. I když ten druhý (ten jsem tedy vůbec neznala) vypadá také dobře 🙂.