Bugaboo Fox 2 nebo Cybex Priam?

nika110818
24. led 2021

Ahoj, mohla bych poprosit o názor? Rozhoduju se mezi Bugaboo Fox 2 a Cybex Priam. Každý mi přijde v něčem lepší a v něčem horší, ale dizajnově se mi víc líbí Cybex Priam. 🙂 Děkuji.

miana
24. led 2021

No...oba nádherné. Mně se moooc líbí ten Fox. Mám tu ale po dětech Teutonii Spirit, tak si asi musím nechat zajít chuť. Říkala jsem si, že třeba nějaký z druhé ruky, ale i tak jsou drahé, bazarové kolem 20k a to se mi nechce (manželovi ještě míň). Ale kdybych doma žádný neměla, šla bych do něj. I když ten druhý (ten jsem tedy vůbec neznala) vypadá také dobře 🙂.

pe_tu_ss_ka
24. led 2021

@nika110818 za mě priam, nelíbí se mi korýtko u bugaboo.. sporťák má dlouhé sezení (malej má 94cm a krasne má místo ještě) a hlavně jde až do lehu. I korbička mi přijde větší a propracovsnější. Pak je k tomu super sedačky cloud z, mimčo tam vydrží opravdu dlouho (měli jsme cloud q a malej z něj šel až v 15m)

b91
24. led 2021

Rozhodně Cybex. Jsem proti korýtku 🙏🏼

nika110818
autor
24. led 2021

@b91 Děkuji. Proti korýtku jste ze zdravotních důvodů, jestli se můžu zeptat?

b91
24. led 2021

@nika110818 sama jsem si koupila kočárek s korýtkem, jenže pak mi malý usínal přes den jen v kočárku. Spal tedy třeba 3hodiny denně v kočárku. A při představě, že by ty tři hodiny spal skrčený v korýtku mi bylo úplně zle :D
U klasického lehu je paráda, že může spát nebo ležet klidně na boku nebo na bříšku 🙂

monika3456
24. led 2021

@nika110818 za mě Fox, cybex je moc tvrdej, dítě vám vyskakuje při jízdě až do nebes 🙈

monika3456
24. led 2021

@nika110818 korýtkové ležení na zdravé.

nika110818
autor
24. led 2021

@monika3456 Promiňte, prosím, myslela jste to tak, že není zdravé? 🙂 Děkuji.

pe_tu_ss_ka
24. led 2021

@nika110818 no nevím, jestli zdravé.. ale pohodlné to moc nebude.. nedokážu si představit spát s nohama ve vzduchu.. navíc ty korýtka jsou strašně malý..

miana
24. led 2021

@pe_tu_ss_ka ano je to vyloženě škodlivé pro vývoj. Já ten bugaboo jediné hluboký, no...

pe_tu_ss_ka
24. led 2021

@miana já se právě kdysi rozhodovala mezi bogaboo, joolz a priamem.. bogaboo vím, že se dobře řídí.. ale mě se prostě ani ta korýtka nelíbí.. korby i ta korýtka jsou strašně malý.. novější priam má korbičku větší a hlavně s větráním, které má joolz, a sportovní sezení je ještě o kousek větší, než moje verze 2018. No zase bych šla do priamu.

nika110818
autor
24. led 2021

@pe_tu_ss_ka dekuji, presne tyto 3 znacky a pak jeste Mamas and Papas Ocarri zvazuju. Ale taky to zatim vypada spis na priam od cybexu. 🙂

bamimi
24. led 2021

@nika110818 koupili jsme priam od cybexu a jsem max spokojena,lehce lze pridělat autosedačka a sporťák taktéž,lze jej mít po směru i proti směru jízdy. Hluboká korba je prostorná a dlouhá,v létě bylo super odvětrávání na hluboké korbě. Budu na jaře prodávat kočár hluboký,sporťák i autosedačku s isofixem,kdybyste se chtěla třeba mrknout. Mám k němu komplet výbavu.

dyechampion
25. led 2021

@nika110818 taky sme vahali mezi tema dvema, den pred zavrenim obchodu sme stihli omrknout a vyzkouset kocarky ,strasne nam padl do noty stokke trailz ale ten uz nevyrabi a ani doplnky, no a nakonec sme poridili cybex priam. Fox me desne zklamal, nejvic mi vadilo jak je korbicka relativne nizko...a u cybexu se nam libila i autosedacka, tak sme to vzali komplet a dokonce nam to vyslo levnejc, chytli sme slevu 🙂

ninolleta
27. led 2021

Já už vyzkoušela asi deset kočárků během dvou let a musím říct, že za mě je Fox nej. Cybex je tvrdší a sportovní nástavba dosti otevřená. U Foxu mi nesmírně vyhovovala váha, skvělá ovladatelnost, dobře přístupný a dostatečně velký koš. Co se týče korytkoveho sezení u sportovní nástavby, tak to dcera má moc ráda a když ještě neseděla úplně dobře, ale už nemohla být v hluboké korbě, tak mi nepodjizdela jako tomu bylo u klasického sezení, kde pak měla kvůli tomu vlastně křivě zádíčka. Krom toho u Bugaboo kočárků můžete vyměnit absolutně všechny komponenty, což je taky fajn. A Bugaboo se také pak skvěle prodá, že ani moc netratite.

ninolleta
27. led 2021

Jo a někdo tu psal, že korytko je male, u Bugaboo ne, vozím tam už dvouleté dítě a úplně v poho.

anastasia98
6. bře 2021

@pe_tu_ss_ka s tím ze je korba u Cybexu větší nesouhlasím, mám Foxe 2 i Priama doma a do nové korby od Priama se mi už prcek nevleze, do korby Priam 2018 na těsno a ve Foxovi má ještě dost místa. Bugaboo má jednoznačně lepší korbu.

pe_tu_ss_ka
6. bře 2021

@anastasia98 nevím, jak máte velké dítě. Ale já nejsem pro kopýtková sezení.. náš má ve 2 letech a 3 měsících min 95cm a vejde se neskrčeně do korby z roku 2018. A podle informací na netu má být priam 2020 o pár cm delší sezení.

dyechampion
6. bře 2021

Korba, nekorba, Fox ji ma proste nizko 😅 mam pak pocit ze se mimco vali na zemi😂