Bugaboo Cameleon - za jak dlouho se vám zničila kola?

90bobisek90
13. črc 2018

Ahojte,mam BGB cameleon 2 po dvou detech a predni male kola jsou cele derave od kaminku. Jde o estetickou vadu,ale uvazuju o koupi novych,ale stoji 2000. Proto se chci zeptat,za jak dlouho se vam kola znicila,jestli to ma cenu. Dekuji

aleenka1234
13. črc 2018

@90bobisek90 napiš na facebookovou skupinku Bugaboo, holky ti poradí ;)

90bobisek90
autor
13. črc 2018

@aleenka1234 ja tam prave schvalne nepsala..kocar mam po sestrence a je v te skupince,tak aby se neurazila nebo tak.

misisska
13. črc 2018

Vyplatil se koupit kola na Cam3 a adaptéry. Napiš si třeba do Vandastore. Kola jsou sice dražší, ale vydrží neskutečné. Pokud jsi z Prahy a máš v pořádku kola od dvojky (konstrukci), kup si kola na 3 a napiš mi, umím to předělat (dělala jsem to už asi 10x). Bugaboo kočárků jsem měla dost 🙂

90bobisek90
autor
14. črc 2018

@misisska o tom jsme taky uvazovali,ale prave me stve ta cena,ze je to fakt dost. Zkusim najit kola z 3 nekde na ebay,to by snad slo,ne?

misisska
14. črc 2018

@90bobisek90 taky 🙂

misisska
14. črc 2018

@90bobisek90 ale pak musíš koupit ještě ty adaptéry. Ale ty stojí tak tři stovky. Pokud je mít nebudeš, pošlu ti návod. Jak je předělat. Nebo mi je pošleš poštou a předělám to. Už to mám fakt v malíčku 😀

90bobisek90
autor
14. črc 2018

@misisska a vyplati se to teda vice,jo?Ja se ted docela biju do hlavy,ze jsem si radeji neporidila novy kocarek,protoze uz i brzdu jsem musela opravovat,nastesti mam sikovneho tatku. A to doufam,ze uz zadnou zavadu nezjistim :(

misisska
14. črc 2018

@90bobisek90 hele, když se o ten kočár budeš starat, tak ti vydrží roky. Cam2 je z roku 2007 (možná 09, nevím teď z hlavy) a koukni, kolik jich ještě jezdí. Investice se ti opravdu vyplatí. Budeš ten kočárek milovat. Je to fakt nejlepší kočár, který jsem měla (Cam2 i Cam3)

90bobisek90
autor
14. črc 2018
misisska
14. črc 2018

@90bobisek90 teoreticky ano, ale pokud jsou ta stará kola uvnitř zrezlá, je riziko, že to rozdělání ta osa nepřežije. Ty z trojky už tam mají osu, která jde rozdělat imbusy. Dvojky se musí tak trochu páčit. Osa se samostatně nikde koupit nedá

90bobisek90
autor
14. črc 2018

@misisska tak to raději ne, nějakou rez jsem tam viděla. No a i třeba bazarové CAM 3 by mohly být? Kdyby byly v dobrém stavu? Já ten kočár fakt vůbec neznám, tak nevím, jakou mají životnost, ale nové se mi moc kupovat nechtějí za tu cenu..

misisska
14. črc 2018

@90bobisek90 ty z trojky vydrží věcnost. Ty z dvojky tak rok, maximálně dva. Bazarové být můžou, ale musí být udržované, v pořádku a bez rzi

90bobisek90
autor
14. črc 2018

@misisska tak sehnat bazarové, to je nadlidský úkol a z ebay po jednom. No hodně štěstí si přeju teda :D

misisska
14. črc 2018
90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska ahoj,chtela jsem se jeste zeptat. Narazila jsem na bazarove,ale cam2. Jsou tam znamky pouzivani,ale nejsou v tak hroznem stavu jako ty moje. Vyplati se mi vic koupit uplne nove na cam2 nebo budou vypadat za chvilku uplne stejne jako pouzite.

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 budou za chvíli vypadat stejně ☹

90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska to jsem si myslela :( snažím se najít ještě jinou variantu, tak snad něco najdu a ještě jeden malý dotaz. Omlouvám se za tykání, nějak mi to nedošlo, tak jestli nevadí 🙂 viděla jsi někdy dole v košíku vozit pejska? To byl taky jeden z požadavků na kočárek a zrovna u bugaboo si nejsem jistá, jestli to půjde.

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 s hlubokou korbičkou nereálné, se sporťákem možná, ale má nosnost jen 5 kg

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 tykání nevadí 🙂

90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska hmmm,tak sestrenka tvrdila,ze ma nosnost 9kg. Tak to pejska budu muset davat asi do korbicky...vsechno spatne :D doufam,ze pouzivanim na nem opravdu ty pozitiva najdu

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 hele, on má udávanou nosnost 5 kg. Já v něm vozila i deset, ale prostě když se ti z toho kočáru utrhne, tak se pak nesmíš moc divit no...
a pozitiva... je lehoučký, skladný, je k němu mega příslušenství, pak oceníš i krýtkové sezení, které je pro ergonomii mnohem lepší, než rovné (třeba u Valco kočárků), velký koš, celkem prostorná korbička, jednoduché ovládání...

90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska tak spousta lidí si ho chválí, to vím. Jen já v něm mám zatím zklamání, tak doufám, že v provozu to bude jiné 🙂

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 určitě. Úplně nejlíp bude, když si povozíš nějaký polský tank, aspoň 3 roky starý a plně naložený 😁 ať máš s čím srovnat... předpokládám, že 10 let starý nikde neseženeš 😀

90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska zkousela jsen ruzne kocarky,je pravda,bez nakupu,bez miminka,bez psa :D ale rozmyslela jsem se jeste nad britaxem smile,z toho jsem byla unesena,teda ze sportaku. Korby maji male,no

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 tak do toho bych nešla 😀 nejlepší trio je Bugaboo/Joolz/Stokke. Mezi nimi se těžko vybírá 😀

90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska no mela jsem omezeny rozpocet,takze jsen na ne nekoukala. A treba stoke se mi ani nelibi. Ale z britaxu jsem prave byla nadsena,ale horko tezko jsem shanela ten,co jsen chtela ja.

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 mě se nelíbí Xplory, ale takový Crusi vůbec nevypadá zle 😀 áe s rozpočtem to chápu. Taky jsem to řešila

90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska bazarove bugaboo se ale prodava docela levne,coz ve finale moc nechapu.

misisska
16. črc 2018

@90bobisek90 záleží které 😀

90bobisek90
autor
16. črc 2018

@misisska no zrovna ten cameleon. Ale i kdyz porizovaci cena je kolem 30tis,a pak na bazaru ani ne za polovic,je to masakr