Ahoj, nadpis říká vše, prosím o typy, co plánujete dat vašim šestiletým holčičkám pod stromeček? Díky..
Mám napsat, co udělalo dcerce, loni předškolačce, největší radost? Speciální kalhoty na bikros🙂 A rok před tím helma na bikros🙂 Dostala i spoustu dalších věcí, ale všude vykládala toto. Jinak u nás udělá radost cokoliv na sport, tachometr na kolo, cyklistické legíny, cyklistický dres, sportovní brýle, brusle, plavecké brýle... obruč hulahop, velká česací panenka s oblečky, aktovka, pouzdro, čepice s bambulí z opravdové kožešiny, tylová sukýnka, králíčci Sylvanian Families...
Dobrý den, já volám voňavou kosmetiku a oblečení.
Mám pro dceru aktovku, el. zubní kartáček Elsa, sadu na výrobu šály ( sice je psáno 8+ , ale určitě se to bude líbit), Barbie a miminka, jednu krabičku Sylvanian family jako vždy a poslední co si dcera jako jediné přála velké sněžítko s LED. Jinak nápadů mám ještě mnoho - brusle, hmota na výrobu keramiky, výroba lapače snů, vánoční kniha Ježíšek... Jinak oblečení asi letos poprvé nebudu kupovat, má toho tolik, že už jí to vůbec nezajímá.
Díky za tip. Zminovaly jste sylvanian family, budu na to muset mrknout, coze to je🙂
Naše miluje koně, takže koně ve všech podobách, pak nějaké prsťýnky a přívěsky pro ni, ne pro koně 😉 a kouzelné čtení, pár knížek už doma máme, tak doplnit knihovničku.
@marketanova tak to bych pro predskolaka nevolila.Tys mela jako dite radost z obleceni?
@toponlineobchod proc delas reklamu sama sobe timhle zpusobem?
my letos kupujeme předškolákovi aktovku do školy, jinak klasika-knížka, puzzle, nějaké oblečení, desková hra
Encyklopedii pro deti, spolu s braskou dostanou hraci koberecky (slozi se tri a vytvori na sebe navazujici svet), nejake parady (sponky, gumicky atd. to furt mizi tajne ji podezrivamze to snad ji), modre princeznovske saticky pro barbinku, od babicek nejake ruzove zcela neprakticke saticky (ktere dcerka miluje)