Dobrý den, chtěla bych poprosit nějaké tipy na hračky které vaše děti zabavily nebo rozvíjely. Syn bude mít na Vánoce 8.měsíců a popravdě vůbec nevím co vybrat. Spoustu hraček ma i po starší dceři( interaktivní kostka a stolek, mluvící pejsek od FP), a nejvíc ho teď baví hrát si s hračkami ségry. Za každý tip budu vděčná.
Díky
Napadla mě activity board. To mu vydrží dlouho a můžete mu tam dát, co hozrovna zajímá.
Synovi jsem ještě davala zatloukačku, vkládačky, oblíbené bylo auticko O-ball, nebo cokolov, co dělalo zvuk
Dcera v té době sotva lezla, ale potěšil ji tunel. 😊 Activity board mi taky prijde fajn, stejne jako zatloukacka. 🙂 Hudebni nastroje, peklo pro rodiče, ale malá to miluje.
Děkuji za tipy,mrknu se. Koupila jsem mu hudební autíčko tak a letadlo tak bych chtěla ještě aspoň jednu hračku.ať taky něco má pod stromečkem(dcera je hodně všímavá a bylo by jí divné a líto kdyby tam bráška nic neměl).
Auta od zn. Lena. Syn dostal popelarske auto cca v tomto veku a hraje si s nim jeste ted ve ctyrech letech. Je to snad neznicitelne... https://www.lena-hracky.cz/cs/aktivni-popelar/p...
Já budu kupovat lamu pro podporu lezení od fisher price jak jsem na ni koukala tak je to o pro větší děti potom jako plyšák a už jsem koupila zvukového medvídka. Ještě pořídím nějaké chladivé hračky, leporela, chtela bych sehnat knížku s pevnými listy o mašince. Ale u nás je to jednodušší v tom že všechny hračky pro mrnata jsou dávno pryč tak se můžu vyřádit v nákupu nových hraček 😀
Dětské bazének naplnit plastovýmimíčky, to byl u nás hit několik měsíců, pro takhle malé dítě ideál 🙂, pak doporučuji rozhodně tatrovku, ségra ho v ní může zatím vozit a pak si s ní on bude hrát ještě spoustu let sám, fajn je taky houpací kůň... Každopádně bych to nepřeháněla. Stačí jeden veliký dárek a pak pár drobností. Například hezký látkový obal s obrázky na očkovací průkaz, aspoň se zabavíte v čekárně u Dr. 🙂
@bamimi ahoj, máme to stejně, náš osmimesicni chlapecek si nejvic vyhraje s hrackami segry nebo s nehrackami typu varecka, petlahev, tenisak. Asi neodpovim na tvoji otázku, ale osobne nic kupovat nebudu, kramu po dceri mane spoustu, tak mu něco z toho na Štědrý večer dam a bude. Nechci zaplavovat domácnost dalsima vecma a podporivat na rodice zamereny konzum. Miminu je to stejně jedno... Udelam to tak i příští rok. Minimalismu a ekologii zdar 🙂