Tipy na hračky pro 8. měsíčního chlapečka. Doporučíte?

bamimi
22. říj 2019

Dobrý den, chtěla bych poprosit nějaké tipy na hračky které vaše děti zabavily nebo rozvíjely. Syn bude mít na Vánoce 8.měsíců a popravdě vůbec nevím co vybrat. Spoustu hraček ma i po starší dceři( interaktivní kostka a stolek, mluvící pejsek od FP), a nejvíc ho teď baví hrát si s hračkami ségry. Za každý tip budu vděčná.
Díky

neomenia
22. říj 2019

@bamimi ahoj, máme to stejně, náš osmimesicni chlapecek si nejvic vyhraje s hrackami segry nebo s nehrackami typu varecka, petlahev, tenisak. Asi neodpovim na tvoji otázku, ale osobne nic kupovat nebudu, kramu po dceri mane spoustu, tak mu něco z toho na Štědrý večer dam a bude. Nechci zaplavovat domácnost dalsima vecma a podporivat na rodice zamereny konzum. Miminu je to stejně jedno... Udelam to tak i příští rok. Minimalismu a ekologii zdar 🙂

areh
22. říj 2019

Napadla mě activity board. To mu vydrží dlouho a můžete mu tam dát, co hozrovna zajímá.
Synovi jsem ještě davala zatloukačku, vkládačky, oblíbené bylo auticko O-ball, nebo cokolov, co dělalo zvuk

eithelwing
22. říj 2019

Dcera v té době sotva lezla, ale potěšil ji tunel. 😊 Activity board mi taky prijde fajn, stejne jako zatloukacka. 🙂 Hudebni nastroje, peklo pro rodiče, ale malá to miluje.

bamimi
autor
22. říj 2019

Děkuji za tipy,mrknu se. Koupila jsem mu hudební autíčko tak a letadlo tak bych chtěla ještě aspoň jednu hračku.ať taky něco má pod stromečkem(dcera je hodně všímavá a bylo by jí divné a líto kdyby tam bráška nic neměl).

neomenia
22. říj 2019

@bamimi no to je fakt. To by si dcera taky všimla. Takže to budu muset taky nějak vyřešit..

monaluza
22. říj 2019

Auta od zn. Lena. Syn dostal popelarske auto cca v tomto veku a hraje si s nim jeste ted ve ctyrech letech. Je to snad neznicitelne... https://www.lena-hracky.cz/cs/aktivni-popelar/p...

journals
22. říj 2019

@monaluza To jsme dostali a syna 9,5 moc nebere. Naopak ho nejvíc berou nehračky - kelímky, silikonové formičky, sítka... ideální hračka je nehračka. Ale teď u nás nejvíc vedou knížky. Oblíbená je taky žirafa Sophie

trpaslicek19
23. říj 2019

Já budu kupovat lamu pro podporu lezení od fisher price jak jsem na ni koukala tak je to o pro větší děti potom jako plyšák a už jsem koupila zvukového medvídka. Ještě pořídím nějaké chladivé hračky, leporela, chtela bych sehnat knížku s pevnými listy o mašince. Ale u nás je to jednodušší v tom že všechny hračky pro mrnata jsou dávno pryč tak se můžu vyřádit v nákupu nových hraček 😀

skarol
23. říj 2019

Dětské bazének naplnit plastovýmimíčky, to byl u nás hit několik měsíců, pro takhle malé dítě ideál 🙂, pak doporučuji rozhodně tatrovku, ségra ho v ní může zatím vozit a pak si s ní on bude hrát ještě spoustu let sám, fajn je taky houpací kůň... Každopádně bych to nepřeháněla. Stačí jeden veliký dárek a pak pár drobností. Například hezký látkový obal s obrázky na očkovací průkaz, aspoň se zabavíte v čekárně u Dr. 🙂

toponlineobchod
Odpověď byla odstraněná
Zobraz