Ahoj maminky,
pochlubte se, co dostali Vaši prcci na den dětí za dárečky/dáreček. Budu to brát i jako inspiraci pro prcka k narozeninám. Děkuji 🙂
Náhodou, to je krásný dárek. Můj malý má teprve 6. měsíců a hlavně má teďka horečky k zoubkům, tak jsme byli jen doma :(
já dala dětem jako hmotný dárek toto https://www.kuchyne-domacnost.cz/banquet-napojo... jsou nadšené a budou teď lépe dodržovat pitný režim a jelikož sem tento týden zavítalo loutkové divadlo, na čtyři dny, každý den jiná pohádka, tak si směli vybrat ke dni dětí jedno z představení. vybrali zrovna dnešní, takže nám to hezky vyšlo 🙂
Naši kluci dostali vstupenky na muzikál Madagaskar, každý vodní dělo, piknikovou deku s dětským motivem a plážové hry
zmrzlinu a korálky na kolo: https://www.bmshop.eu/p/dekorace-na-draty-kol-3...
mám ještě schovanou koloběžku, ale zítra odjížíme pryč, tak jí to dám po návratu 🙂, aby to netahala s sebou 😀
Já koupila bazének a dva míčky
Ja jsem ani nevedela, ze se ke Dni deti davaji darecky 😀
Hmotný dárek na den dětí taktéž nepořizuji. Snažím se ale vychytat všechny akce v okolí pořádané při této příležitosti, přičemž to vstupné na ně lze částečně chápat jako hmotný dárek😉
Syn obdobné akce miluje (já už méně), takže si tento svátek opravdu užívá🙂
S malou jsme sli na zmrzlinu a dostala kytaru panenky Barbie. Ale sehnala jsem ji za 80kc na bazaru. Takze oooobr radost a je to zaroven stokorunova zalezitost.
My jsme byli v neděli na dětském dni na letišti malá dostala klobouček a chlapec pistolku se střlecími kuličkami.A tuto neděli pojedeme na ekofarmu Jalový dvůr kde bude plno zábavy pro děti.
Vůbec jsem den dětí nezaregistrovala. Podotýkám, že nemám ještě dítě ve škole či školce. Jinak bych si asi všimla. Podobne události "slavíme " výletem (zoo, zřícenina apod. , dame si nějakou dobrotu.
@jbzirafa já teda věděla, kdy je den dětí dávno před tím než jsem nějaké měla. u nás se slavil taky. dodnes od rodičů dostáváme oblíbený pamlsek nebo společně něco podnikneme...pořád jsme jejich děti 🙂 no a taky jsem léta jezdila jako pořadatel na dětský den a nevlastní dcerka má ten den i narozky. já to fakt zapomenout nemůžu 😅
@blahova_andrea no tak to verim. Ja to samozřejmě taky vím a i jsem se účastnila dětských dnů a dělala soutěže. . Ale na mateřské mi čas plyne jinak a nikdo mi to nepřipomene zatím.
Zasli jsme si do cukrarny a na zmrzku ;) darky nedavame tehdy kdy se nam rekne,ale kdy chceme ;)
Moje dcera dostala ke Dni dětí hrnec medu. Miluje ho. Je jí 21 let a dárku se dožadovala. Je pravda, že moje dítě to pořád je a bude. 🙂
@babanci moji rodiče tohle třeba neřeší, ale přítelova maminka mu taky dala dárek a to mu je 24 😀 . Přeci jen je to její dítě. Já třeba mému prckovi koupila drobnost, v podobě silikonových korálků na prořezávání zoubků a taky nějakou tu hračku. Babička /právě ze strany přítele/ ale myslela i na našeho malého. Je mu teprve 6 měsíců tak mu pořídila další blbinku do sbírky
Od manzelovy maminky jsme dostali velkou nutellu 🙂 pořád jsme její děti ( manželovi je 30) 🙂 🙂 🙂 🙂
Mala nesla do skolky, zasli jsme na zmrzku, obed, koupili sandale a vzali ji na hriste a zajistili ji koupani na zahrade u kamaradky 🙂 a pak mohla jit ven sama s kamaradkami na hriste. Maly ma 5 mesicu a ten dostal pusu 😀
Nic 😉 Nedáváme dárky. Celý červen jezdíme po dětských akcích. Dny jen s rodiči je pro ně ten nej dárek.
@lucihajkova To je hezké. Já koupila vnučce,je jí rok,běžecké boty.🙂
Mamince jsem letos zcela nevybíravě sdělila, že jestli ona chce na Den matek takové maličkosti, jako permanentka na bazén, že já bych chtěla něco víc, než telefon se slovy "Popřej holkám krásný den dětí". Tak jsem dostala parfémek 🙂
No a protože moje děti z parfému ještě radost nemají, dostaly klasicky zmrzku, laky na nehty ve výprodeji a sushi k večeři 🙂
@babanci Tak ty jsou pecka! Líbili by se mi pro malého v nějaké klučičí barvě 🙂
@lucihajkova Moje dcera se na ně moc netvářila. Prý, zda-li mají potřebné atesty.... má první dítě v 35 letech a všechno moc hrotí. 🙂
@babanci Tak mě je 31 a že bych to takhle hrotila. Neříkám, aby malý neměl plochou nohu atd, bude mít kvalitní boty, ale když si jednou za čas obuje takové stylovky, tak mu to rozhodně neuškodí 🙂
u nas nebyl klasicky hmotny darek, ale jizdenka na parni vlacek s divadelkem ;)