Ahoj potřebuju účinnou radu co na zanícení prstů na ruce u nehtů. Bolí to jak čert a mám to zarudlí hnus tam žádný není . Viz.foto
@neomenia děkuji zkusím
@kuttu už to mám 3 den včera to ještě šlo ale dnes to bolí i na dotek ... zkusím ten balzám.. a když nepomůže zajdu na chirurgii
Zkuste framykoin mast nebo jestli máte betadine roztok. Ten taky ledacos vytáhne. Hezky si to tam nechat celý den po koupání prevázat a zase nechat celou noc
@e7 framykoin jsem zkoušela... a nic a ten betadine doma mám tak zkusím díky
@manaradek1986 Zkusila bych Ichtoxyl, tzv. černá mast, koupi se v lékárně za pár korun, ta to určitě vytáhne.
@manaradek1986 Měla jsem před pěti lety a teď na začátku roku. Před těmi pěti lety jsem se s tím vypravila na chirurgii. Nařízli mi to, vyčistili a bylo to pak v pohodě. Ale to naříznutí bolelo to jak čert, tak jsem se tomu letos chtěla vyhnout. Takže jsem zhruba 3x denně máčela prst zhruba na půl hodiny v odvaru z heřmánku. Mezi tím jsem měla prst namazaný mastí Ichtoxyl a světe div se, do týdne bylo po bolesti. takže doporučuji vyzkoušet.
Na tyhle “zavřený” zla je dobrej erythromycin... Je teda účinný proti stafylokokům a podobným breberkám, ale pomáhá i na obyčejnej pupínek. Zkuste poptat u obvoďáka, jestli by nenapsal... Trpim acne inversa, plácnu mast na náplast a přikryju, ty pupínky pak nestihnou ani pořádně vyrašit 🤣🤣
Betadine mast nebo Ichtoxyl - černá mast 😉
Betadine mast, funguje i na horší záněty.
@ivaze tak jsem to namazala černou mastí a převazala tak uvidíme...
@manaradek1986 Mně tím babička v dětství vyléčila všechno, smrad šílenej, ale fungovalo to 🙂 Tak ať je brzy lépe!
@manaradek1986 černá mast Ichtoxyl, ruka se, že to "vytáhne"
Višňák se dá koupit,teda alespoň já ho kupovala.dceri se to dělá na noze, pomáhá nám Heřmánková koupel- normální heřmánkový čaj v misce a v tom si to macha a pak namazat betadine masti, ta je úplně zázračná
Souhlasim betadine mast mi pomohla i na horsi zanícení ☺️
Díky moc holky pomohla černá mast ...🙂🙂🙂
Kup si v lékárně Višnevského balzám. Smrdí po uzenine, ale funguje.