Dobrý den. Před asi 10ti dny sem se “osypala”. Nejvíce na nohou a v bedrech. Na kožním mi bylo řečeno že je to lupénka. Dostala jsem nějakou masticku. Ta nějak nezabírá. Na kontrolu jdu příští týden. Ale postupně se mi děla takováhle “vyrážka” všude po těle, opravdu nepříjemný.
Mate někdo zkušenost? Muže to být něco jiného než lupenka? Nebo takhle vypada lupenka 😬😐
@martina1317 v létě jsem měla stafylokoka, od té doby sem tam jeden, dva pupinky. A teď z ničeho nic takový extrém 🥺
@adusii no me to se to v 16ti rozjelo po prodelany mononukleoze…. Bohuzel, vitej v klubu. Zit se s tim da. Ja neberu zadne kortikoidy ani jsem nemela biolku, zvladam to s bioderma atoderm krem, skincap krem a sampon, excipial hydropolotio do vlasu, sirne koupele, hotel termal musov balneo bazen
@martina1317 mazu vším možným 😐 a přijde mi ze se to spis zhoršuje než zlepšuje. O svědění ani nemluvím 🥺
@adusii no jeste muzes zkusit 14 dni u more … nebo nejaky lazensky pobyt se sirovodikovou mineralni vodou… drzim palce at to zavcas dostanes pod kontrolu
@martina1317 to by na to musel být čas a finance 😐
Děkuji. Uvidím co mi řekne ve čtvrtek doktorka 😐 ale nějakým lekům, co jsem četla všemožný “recenze”, bych se rada vyhla.
@adusii ahoj, jo vypada to jako lupenka …. Co ti to spustilo? Porod? Nejaka nemoc? Najdi si skupinu na fb psoriaza … ono kazdemu pomaha neco jineho…. S touhle nemoci se neda bojovat, musi se s ni naucit zit