Ahoj, v prosinci mě občas píchlo v pravém prsu, nevěnovala jsem tomu pozornost, později se bolest začala objevovat častěji a stupňovat. Teď už trvá téměř týden. V prsu si bulku nenahmatám, byla jsem u lékařky, půjdu na mamograf a ultrazvuk. Je to pichlavá bolest, jak elektrický šok, i v noci, když ležím. Vychází z vnitřní pravé části. Říká se, že rakovina obvykle nebolí, ale co by to mohlo být jiného? Není to normální. Mám velký strach. Pokud si sáhnu normálně na prso, tak nebolí, ta bolest je někde zevnitř, přijde a odejde jak elektrický šok.
Ne, dávno nekojím. Kojila jsem před 12 lety.
u mě tohle bylo jako projev infekčního onemocnění, myslím, že to souvisí s lymfatickými uzlinami pod paží, taková až pálivá bolest, jak šlehnutí. Zkus si natřít ricínovým olejem a pomasírovat směrem od srdce, aby se lymfa pohnula.
Tak jsem byla na mamografii a ultrazvuku a v prsou nic neni, jako vylozene nador. Nejake male cysty a kalcifikace, ale nic vazneho ne. Tak je to asi od hrudniho kose, patere apod. Ne primo z prsu, ale kostry.
To je zvláštní. U kojících žen bodání v prsu může znamenat kvasinkovou infekci. Ale asi nekojis? Možná nějaká cysta třeba, napadlo mě.