Revers po laparoskopii. Můžu podepsat večer v den operace?

stastnamatka07
24. lis 2020

Ahoj.
Během týdne mám jít na laparoskopii, mám nějaké problémy s břichem.
Na laparoskopii už sem byla 2x, takže mám zkušenosti.
Je možné, že bych mohla podepsat revers večer v den operace? Samozřejmě pokud mi bude dobře a sama se budu cítit fajn. Mám doma syna 16 měsíců a ještě nikdy nebyl bezemně, zkoušeli jsme to ale nechtěl bez nás spát. Děkuji za normální rady.

mimco
24. lis 2020

@stastnamatka07 určitě můžete, nikdo na světě vás tam držet nebude.
Třeba to ale syn zvládne líp, než byste čekala....

neomenia
24. lis 2020

Reverz podepsat můžete, ale i když máte "zkušenosti" jako laik se dvěmi predchozimi laparoskopiemi, zůstala bych být vámi v nemocnici minimálně do dalšího rána. I když je výkon plánovaný a proběhne bez komplikací, nikdo vám nikdy nemůže zaručit, že třeba nezačne krvácení do břicha v noci, proto jste v nemocnici, kde vás ohlidaji. Věřte, že řešit rychle se horsici stav doma cestou RZP není nic příjemného ani pro jednu stranu, a šance na úspěšné a rychlé řešení jsou mnohem vyšší, když se komplikace podchyti v nemocnici při hospitalizaci.

stastnamatka07
autor
24. lis 2020

@neomenia Na to sem se neptala🙂 Chci jen vědět, jestli jsou povinní mě pustit, když podepíši reverz.

mimco
24. lis 2020

@stastnamatka07 a není lepší zavolat si na oddělení kde budete ležet? Tam vám podají 100% informaci.

neomenia
25. lis 2020

@stastnamatka07 ptala jste se, jestli je to možné, tedy píšu, že je, že můžete. A ze své vůle píšu, že to není dobrý nápad, ale dělejte, jal uznáte za vhodné.

iren007
4. led 2021

@stastnamatka07 dobrý den, zajímalo by mě prosím, jestli jste odešla v ten den🙏😊. Úplně vás chápu, taky bych udělala všechno, abych mohla co nejrychleji domu