Ahojky, chtěla bych se zeptat.. od rána mě bolí zadá v pravé části nad zadkem… není to nic strašného.. dá se to vydržet… akorát mi to vystřeluje do stehna.. jak kdyby do svalu.. nevím… bolí mě to v půlce stehna zepředu… trochu jsem brouzdala po internetu a vyskočila na mě tromboza… tak jsem trochu vyplašená, máme ji v rodině ale já byla na testech a jsem mimo… zítra letím na dovolenou.. tak jsem trochu nervózní.. když mě bolí i ty zadá, tak to asi tromboza nebude, že? Včera jsem třidila šatník z letních na zimní.. a tahala jsem bedny, ale nic strašného… mužů to mít asi namožene, že? Normálně bych nic neřešila, ale zítra ráno letím a jsem trochu ve stresu…ještě mě napadla ledvina, ale je to fakt nad zadkem.. skoro uprostřed… ale to bych asi necítila zase to stehno… no nevím… neměl taky někdo něco podobného? 🥹🙏😊
@liliunka Tromboza tohle určitě není, viděla bych to na nějaké namožení
@liliunka Ano, jsem taky toho názoru, že jste si hnula zády, ať už něco lehce s ploténkou nebo problém s SI spojením... Úplně samo hned se to nespraví, chce to záda výrazně šetřit, vyhnout se jakýchkoli rotačních pohybů v bederní oblasti a námahy (zvedání). A pozor na zůstávání v mokrých plavkách, to kamarádce záda úplně seklo!
@liliunka to bude ischias nejspíš. Cvičení a léky pomůžou
Klidně to můžou být přetížená esíčka ze špatného stylu zvedání beden a k tomu svalová horečka ve stehnech.
@liliunka to není trombóza. Namožení. Neboj,.dej si Brufen a užij si dovču.