Nemůžu strachy spát a úplně se klepu :(
Při zatlačení mi z konečníku teče žlutý hlen nechápu to okolo řitního otvorů mám asi hemeroidy nevím jestli jsou vnitřní nebo vnější ale jdou zastrčit zpátky dovnitř tak nevím :( a teď byl hlen i s krvi já se zblaznim :( je mi 22 :(
@jurinka12 nestresuj se,doktor ti poví víc..nemysli na nejhorsi,hlava je potvora,aby sis to nakonec nevsugerovala(aspon ja to tak mam)...držím palce,ať je vše v poradku
Proč píšeš sem a nejdeš k lékaři?
Nejpíš píštěle, zajdi brzy lékaři
Já fakt nevim , proč stale o tom polemizujete tady, jděte k lékaři, ten vám řekne více.Nevim , proč každej člověk myslí na to nejhorší hned...
Fuj..zrovna kdyz snidam🤣🤣
Hlavne klid a mazej k doktoru, rakovina to spis neni..
Budu muset :( je mi hrozně nemůžu spát jíst nic prostě nedokážu se starat ani o děti :( ...nejhorší na tom je že když někam půjdu stejně mě nikdo nevyšetří hned ..kolikrát si přeju se už neprobudit :( už to nemůžu vydrzet
@janiczka16 jak to myslíš nevsugerovala?
@jurinka12 Vážně si zajdi k lékaři, ale hlavně k psychologovi a možná i k psychiatrovi. Ve tvém věku není normální se neustále tak úzkostlivě sledovat a bát se rakoviny. Máš tyto diskuze i na emiminu aspoň 4. Mysli na děti, potřebují zdravou a normální maminku a ne uzlíček nervů, který pořád a za vším hledá příznaky rakoviny.
@sardelka15 já to vsechno vím :( je mi moc líto děti ale já to nezvládnu jak mám tu krev přehlížet a dělat že se nic neděje a než se dostanu k nějakému lékaři to potrvá a co celou dobu :( a to nedej bože že by mi řekl něco zlyho to by byl konec úplně definitivní
Já myslím, že potřebuješ spíš chocholouška. Ale máš pravdu, dokud se k lékaři neobjednáš, tak se k němu opravdu nedostaneš. Pokud máš hemeroidy, tak je nejpravděpodobnější, že ti krev a ten hnuj teče z nich. Víš, že je spoustu druhů rakovin, které ani neznáš a které nezpůsobují žádné obtíže a které klidně můžeš mít? Víš, že i v tvém věku ti může rupnout cévka v mozku a mít mrtvici? Nebo můžeš dostat plicní embolii, dokonce i infarkt, pokud máš nějakou skrytou srdeční vadu. A nebo si představ, že tě může přejet auto, nebo někdo zastřelit, když vystrčíš nos na ulici. A když zůstaneš doma, tak ti zase může pod zadkem bouchnout plyn...... Prober se proboha....
@not_blond já vím je to peklo nemůžu to ani nikomu říct stydím se ..jen přítelovi a toho to asi vůbec nezajímá říká že on by si z toho nic nedělal a tě by prý nekontroloval stolici ještě kord kdyby si tam také našel ty hemeroidy ( viděl je u mě) říkal že je jasný že to jde z nich že je to úplně fialový chtěla bych mít jeho povahu :( a víš co si říkám? Klidně ať umřu jenom ne na rakovinu nevím proc jiných nemoci se nebojím ..nebo radši ať chytnu ten koronavirus kterýho se teď všichni boji a mě vůbec nezajímá a nebojím se ho.:(
@jurinka12 už jsem ti psala v předchozím příspěvku a píši zas. Dojdi si k lékaři. Jak k tomu přes hlavu,taky i přes zadek ! A jak máš ignorovat tu krev? Snadno, ja ji ignoruji skoro 16let každou zimu. Vždy,když mi jakoby nastydne zadek, tak se hemeroidy zhorší. A letos jsem to měla brutální po porodu. A teď jsem v pohode. Ale řešit to musim,abych měla klid,ne v hlavě,ale na záchodě.
@amazonkajanik A jak to ignorujes? Nedivas se ? ...ale já jako nemůžu říct že bych nějak krvácela ale vždycky najdu třeba po 5 ti dnech klidu zase vlásek krve nebo ten hlen s teckama krve a mě to vždycky dostane a říkám si to jsou t, hemeroidy vždyť už jsi to měla! ..neee stejně cítím jak mi tělem prochází ta úzkost a je zase zle..achjo :(
Už ses objednala? Psychiatr,+psycholog, dnes praktik?
Hemoroidy. Neblbni. Mám totéž už od porodu před 5 lety. Zajdi na chíru a nestresuj.
@lachipie já to mám také nepravidelně před asi 10 měsíci jsem to měla také ale to jsem neřešila pak mi praskl a bylo to ok až do teď v prosinci jsem měla menší střevní chřipku když už to bylo ok dostala jsem ATB na zub a věděla že mi zase začnou průjmy taky že jo a pak už jsem při koupání cítila boulicku a říkám a je to tady zase nezačalo to hned krvácet ale měla jsem pak zase zácpy a pak už to začlo zlobit no už je to měsíc ale ne každý den ..třeba den dva jo pak když mám fakt dobrou stolici i týden ok pak zas nejdu den dva na WC no zase prostě pořád dokola :( beru ten detralex ale jen 2 prásky denně nezabírá to ale četla jsem že je to málo tak já nevím .
@jurinka12 jestli se bojíš rakoviny, tak se o sebe začni starat - žádný alkohol ani cigarety, zdravá strava s velkým množstvím čerstvé zeleniny a ovoce, zdravý tuky, hodně pohybu ideálně venku na vzduchu, udržuj si zdravou váhu. A hlavně se hoď do klidu, v tvém případě nejspíš za pomoci psychologa/psychiatra. A s těmi hemeroidy si zajdi k doktorovi, teď hned můžeš k praktikovi, nasměruje tě kam dál. A přestaň se rouhat blbejma kecama, že chceš chytit koronavirus, máš děti, tak se seber!
@jurinka12 tak to vyřeš tím, že nezavolas, budes mit strach dele, trvale, ochromena jim, to budes bezva fungovat pro deti, totalne ve stresu, kdyz uz ted se trapis, ze se o ne nestaras (znaky deprese, nejist, nespat, nemoznost péče o rodinu, nic co by psychiatr nefokazal vyřešit). Stav hemeroidu, nebo pistele se bude zhoršovat, bolet, pujde pak hůř uzdravit. Je tohle podle tebe dobry plán? Nebo to řešit bude lepší?
Zajdi si k lékaři.