Opakované točení a bolest hlavy, nenapadá vás důvod?

claircatherine
10. říj 2016

Ahoj holky,

miminku je 5 měsícu, mám pocit že je to vyčerpáním, ale stejně se chci zeptat, zda některá nemá podobnou zkušenost a co pomohlo. Už 14 dní se mi motá a bolí hlava, někdy je mi až na omdlení, nevyspalé noci tomu nepřispějí, nenapadá vás duvod?
Děkuji 😉

lienocka2044
10. říj 2016

To i mňa zaujíma, mimi ma skoro 9 m, asi začnem zasa užívať nejaké vitaminy.

claircatherine
autor
10. říj 2016

@lienocka2044 take je ti zle?

ajunkaa
11. říj 2016

Ahojte, mimčo čekáme teprve za 1,5 měsíce, takže netuším jestli to může mít souvislost i s jeho péčí, ale bolest a motání hlavy bývá většinou od krční páteře. Nejste třeba teď častěji shrbené, třeba i k miminku při kojení, a tak?

lienocka2044
11. říj 2016

@claircatherine mám občas také tocenie hlavy ako keby som bola veľmi opitá, strácam rovnovahu. Stáva sa to občas tak dvakrát do týždňa. Ale bolesti hlavy mám šialene, no pripisujem to slabému zraku

lienocka2044
11. říj 2016

@ajunkaa ahaa, no môže to byť veru i z toho. Krcna pater ma neboli, ale niekde v strede patere, keď k doktorovi sa ide veľmi zle, nechcem malú vláčiť po nemocnici

hojda
11. říj 2016

@claircatherine co tlak, je ok?

ev.ka
11. říj 2016

Také to mívám od krční páteře. Doporučuji aspoň protahování a uvolňování, výborný je na to např malý overball 😉

claircatherine
autor
11. říj 2016

@ajunkaa To je pravda, mohlo by to být z toho

claircatherine
autor
11. říj 2016

@hojda přiznám se, že nevím ☹

novisek
13. říj 2016

Velmi často je motání hlavy od krční pátře...🙂 zajdi si někam k dr.. Víš, třeba jak málo spíš a ještě může mít třeba jen špatně postavenou hlavu, něco se ti tam kouslo a je to.. Na tyhle věci jsem já odborní.. jednou mám nějaké stresy .. jdu spát s těžkou hlavou a ráno se probudím jak kdybych nespala a ramena a krk v háji..