Neustále střevní virózy. Co byste poradily?

7. pro 2022

Baby pomoooc! Za posledny rok aj nieco som mala 4 krat crevnu virozu. Priebeh je vzdy rovnaky - zacne mi byt zle,najprv to ide von zdola ,potom zhora 😷A vsetko ma boli,typicka viroza. Ja som toto nikdy nemavala..mozno raz za 15 rokov. A teraz vkuse!! Uzivam cecko,probiotika,oreganovy olej...a aj tak ma to stale capne 😭 Fakt sa neda nic robit,iba cakat kedy ma to znovu capne?

klokanka31
7. pro 2022

Já mám zas takhle opakované angíny. Po antibiotikách dva dny klid,a znova a znova. Prý se lidem po covidu nemoci pořád opakují, nebo dlouhodobě táhnou...jestli je to pravda,bůhví...🤔 ale mám kolem sebe takových lidí víc.

neomenia
7. pro 2022

Pokud se neco děje opakovaně ( anginy, virózy...) pak kromě lékařské péče stojí za to zamyslet se nad tím, jak člověk žije. Co vás trápí, stresuje? Co působí tlak, úzkost? Velký psychosomatik Jan Hnízdil říká, že ten, kdo trpí průjmy, má život k pos*aní. Opakované anginy od slova angst - strach... Duše s tělem souvisí. Říká se tomu psychosomatika.je to již uznávaný medicínský obor... takže njak říkám, jistě bude správné opakující se příznak řešit s klasickým lékařem, ale není od věci se zamyslet, co řešíte uvnitř....a dál je to na vás. Good luck🍀

klokanka31
7. pro 2022

@neomenia Na tom něco bude 👍