Ahoj, jsem z toho nějak neštastná... máme doma 3,5 měsíčního chlapečka a cca před měsícem jsem dostala klasicky menstruaci, nyní ale ne, těhot. testy jsou negativní... před porodem jsem měla menstruaci jako hodinky ( skoro přesnou na hodiny) a teď už mám zpoždění... Měli jsem taky takové odchylky od nomálu?
@zlatik1 já myslím, že to bude ještě chvíli trvat, než tělo najede do normálu. Takhle brzy po porodu bych se tím nestresovala....
@zlatik1 je to normální...a vůbec pokud kojíš....
pokud nechceš otehonět, dávejte si pozor a chrante se pořád....ale 3 a půl mesíce od porodu je normální, že máš MS nepravidelnou....ono se to časem spraví....
já po prvním porodu SC tedy jsem mela asi 5. měsíc a pak už pravidelně 2 dny a málo a po druhém taky SC aky kolem 5měs a začala jsem pravidelně mensruovat, ale už 5 dnů a hodně, což teda nic moc....ale upraví se to, neboj .-)
Ahoj, ja to dostala pul roku po porodu a mela jsem to po dobu kojeni jednou za dva mesice, kojila jsem do roku dcery a ustalilo se mi to az ctvrt roku po kojeni, ale mela jsem trosku delsi cykly, misto 28 dni jsem mela tak 33az 35 dni cyklus.
Normální. myslím že tak rok to trvá než se to tělo a pochody po porodu srovnají. já po císaři kojila 4 měsíce, po měsících jsem dostala první a pak už to jelo pravidelně (a to jsem před těhotenstvím měla šíleně nepravidelnou!) Co byla hrůza, byly první tak 4 mensesy, tak strašně moc silný a hodně, to jsem snad neměla ani v pubertě, byl to děs běs. Pak se to postupně cyklus protahoval až je ted na nějakých 40 dnech a už to vůbec není tak děsivě silné! takže ted po dvou letech od porodu jsem teprve spokojená🙂 dlouhý cyklus a mírný průběh🙂
Někdo to může mít úplně naopak a třetí ženská úplně jinak. Co tělo to jiný případ, nedá se škatulkovat...
Děkuji všem, kojím ... snad pravidelně i beru už antikoncepci, prostě mě to vylekalo. Už jsem klidnější 🙂
Já dostala menstruaci týden po to, co jsem přestala kojit (loni v červenci). A mám cyklus stále dosti nepravidelný. Někdy to dostanu 24. den cyklu, jindy až 35. den. Před otěhotněním jsem měla menstruaci pravidelnou (skoro na hodinu přesně).
Myslím, že je to normální. Kojíš? Já mám jedenáctiměsíční holčičku a menstruaci jsem ještě nedostala. A to kojím už jen 2x denně. Pokud máš test negativní tak to neřeš.