Ahojky holky, příští týden mě čeká laparoskopická operace cysty na levém vaječníku je cca 7x4 cm veliká a bolí😔 Máte prosím někdo zkušenost? Jak Vám bylo po operaci? Kdy jste šly domů? Atd atd ... Moc děkuji za všechny reakce ...
Ahojky, laparku mám za sebou 2x. Poprvé endometrioza s velikou cystou, která začala bujet až z ní byl nádor velikosti pomeranče a ,, sežral,, mi pravý vaječník. Tenkrát mi chtěli vzít celý spodek, ale protože jsem vyděšeně skuhrala, že děti ještě nemám a chci je, tak se doktor na sále hodně snažil. 20 m syn je toho důkazem...ale byla jsem tam 10 dní, bolestí jsem zvracela, horečky, krev, týden jsem se belhala v předklonu a ušla max 2 metry. Bylo to hrozny a nedokázala jsem pochopit, že paní vedle mne chodí. Měla jsem pocit, jako bych byla hysterka 😀. 2 měsíce pak vyvalené citlivé břicho, než se dalo do normálu. 2.laparku jsem měla ted v létě a to ,,pouze,, cysty a po 4 dnech jsem šla domů. Už vecer po operaci jsem mohla pomalu skákat a bolest ani krev skoro žádná. Co jsem se v nemocnici bavila, tak všechny měly zkušenost, jako já v 2.případě, že byly do 4 dnů doma a fit. Tak žádný strach 😉
Ahoj,
já šla po laparce domů hned druhý den. Nakonec mi brali oba dva vejcovody , ale nebolelo to, takže se nemusíš bát 🙂 Přeji brzké uzdravení! Lucka