Krev v oku. Co myslíte?

25. lis 2021

Ahoj,

nechce se mi běžet v téhle době hned k doktorovi, tak zkusím nejdřív diagnózu tady 😀 Mám obě oči rudé, svědí mě a ráno je mám trochu zalepené a v jednom oku se mi udělal krvavý flek, podobný tomu na fotce. Manžel šílí, že mi krvácí sítnice, ať jedu k doktorovi, ale já předpokládám, že vzhledem k těm ostatním příznakům se nejspíš jedná o zánět spojivek, co myslíte?

orisek56
25. lis 2021

To měla moje malá teďka po porodu, skripta jsem ji v porodních vestách.... Praskla zilka... Ale třeba ti někdo odpoví fundovaneji. Poptala bych se v lékárně a když by se to opakovalo, šla bych pak k dr teprve.

zuzanka26
25. lis 2021

Měla jsem to před pár lety ze stresu v práci. Byla jsem s tím na očním, dali mi na to nějaké kapky, ale trvalo asi 3 týdny, než se to vstřebalo. Je to opravdu jen prasklá žilka, kdy se krev trochu rozlije po oku, ale není to nic vážného. 😉

novamamina
25. lis 2021

Přesne tak, praskla zilka. Na to ostatní co píšeš bych si pořídila borovou vodu a vyplachovala. Pokud by se objevil hnis, tak pak už by to byl zánět spojivek a ten je potřeba řešit

neomenia
25. lis 2021

Prasklá žilka, ta se vstřebá sama, trvá nějaký čas. Jinak na zánět treba occuflash nebo ophtalmo Septonex.