Ahoj,
nechce se mi běžet v téhle době hned k doktorovi, tak zkusím nejdřív diagnózu tady 😀 Mám obě oči rudé, svědí mě a ráno je mám trochu zalepené a v jednom oku se mi udělal krvavý flek, podobný tomu na fotce. Manžel šílí, že mi krvácí sítnice, ať jedu k doktorovi, ale já předpokládám, že vzhledem k těm ostatním příznakům se nejspíš jedná o zánět spojivek, co myslíte?
Měla jsem to před pár lety ze stresu v práci. Byla jsem s tím na očním, dali mi na to nějaké kapky, ale trvalo asi 3 týdny, než se to vstřebalo. Je to opravdu jen prasklá žilka, kdy se krev trochu rozlije po oku, ale není to nic vážného. 😉
Přesne tak, praskla zilka. Na to ostatní co píšeš bych si pořídila borovou vodu a vyplachovala. Pokud by se objevil hnis, tak pak už by to byl zánět spojivek a ten je potřeba řešit
Prasklá žilka, ta se vstřebá sama, trvá nějaký čas. Jinak na zánět treba occuflash nebo ophtalmo Septonex.
To měla moje malá teďka po porodu, skripta jsem ji v porodních vestách.... Praskla zilka... Ale třeba ti někdo odpoví fundovaneji. Poptala bych se v lékárně a když by se to opakovalo, šla bych pak k dr teprve.