ahojte vsetci potrebovala by som.pomoc ci ma niekto podobne skúsenosti....pri náhodnom ultrazvuku mi zistili divertikul močového mechúra bo som u urológa a tam mi nasli krv v moci ...ale moc je v poriadku nemam ziadny zápal ani nic...dlhsie ma uz boli vzadu chrbát na pravej strane ...bojím.sa by som nemala nádor na mocovom.mechúre
@merope To neviem ....zistili mi na ultrazvuku len ten divertikul
@tvrdamama17 Určitě budou zkoumat dál, ale nádor, kdyby, tak by musel být nějaký absolutně pidi a zatím nevýrazný - jinak by ho na UTZ viděli taky.
@merope Bolesti mam uz dlho asi tri mesiace ma boli vzadu chrbát na pravej strane
Já měla krev v moči a kultivace moči čisté opakovaně. Než jsem se dostala na urologie, tak jsem dostala ledvinovou koliku. Takže krev v moči prý byla kvůli tomu kamenu.
@linethe ale mne robili sono tak by videli keby tam bol.kamen
@linethe A ako dlho si mala bolesti ? Ja mam bolesti uz dlho asi tri mesiace
Dlouhou cca čtyři měsíce. Jednou jsem skončila na pohotovosti pro bolesti zad a břicha. Udělali sono, rtg, krev a nic nenašli. Uzavřeno jako zánět moč. měchýře. V moči stále krev a bílkovina, ale bez známek bakterie. A pak prisela kolika. A kámen byl vidět jen na RTG.
@linethe Hm tak si ma trosku ukludnila.dufam.ze u.mna to bude tiez nieco podobne ....ja mam bolesti vzadu na chrbte som myslela ze to je z čriev tak som dokonca bola na kolonoskopii a nakoniec my nasli krv v moci tak idem na cystoskopiu budúci tyzden tak sa bojím velmi aby to nebol nejaky nádor na oblicke alebo.mocovom mechúre
@linethe mne ta bolesť ide uz aj do nohy mala si aj ty tak ?
Tak nádor by při tom ultrazvuku měli vidět taky, ne?