Kosmetika Tiande, máte zkušenost?

terezapos
21. bře 2017

Ahoj chci se zeptat zda máte zkušenosti s kosmetikou tiande? Jde mi pedevsim o ty náplasti na rýmu. Děkuji za odpovědi

iveee
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
evulka119
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
anprik
27. čer 2017

ahojky, nemám přímo vlastní zkušenosti, nemůžu posoudit,ale slyšela jsem, že pár lidí už to vyzkoušelo jen ze zajímavosti a pracují v chemii,takže testovali i složení a je to prý klamání lidí a jen tahání peněz..šlo to rovnou do koše..tak nevím asi bych si připlatila za něco kvalitnějšího

mila15
16. srp 2017

@anprik
Ahoj, v jakém smyslu je to klamani lidi? Obsahují ty výrobky snad něco špatného, nebo jakto že to lidem pomáhá?
Já to neprodávam, jen se o to zajímám a ráda bych měla podrobnější info 🙂 Diky

anprik
17. srp 2017

ahoj jak jsem uvedla primo osobni zkusenost s jejich vyrobky nemam ale vzhledem k tomu ze mam hodne citlivou kuzi a ma plet reaguje i na mensi mnozstvi chemie hodne podrazdene tak nez neco zakoupim tak se ptam v okoli na zkusenosti kdo ma treba jiz vyzkouseno..A seslo se mi vic nazoru od lidi kteri jsou bud chemici nebo pracuji v teto oblasti nebo i lide kteri zakoupili jen na vyzkouseni a zajimaji se o prirodni kosmetiku a vsichni potvrdili ze to zadne zazraky nedela jak se uvadi a ze je to vicemene klamani lidi..takze z meho pohledu me to nepresvedcilo k zakoupeni..kazdemu vyhovuje ale neco jineho ja potrebuji 100%prirodni slozeni..uz se mi nekolikrat i stalo ze jsem si radoby zakoupila prirodni kosmetiku ale s prirod.slozenim to moc spolecneho nemelo kdyz to bylo nadupane chemii.Proto jsem v tomto smeru obezretna.A jak jsem i nekde slysela staci alespon 20%prirod.slozeni a zbytek chemie k ziskani certifikace"prirodni kosmetika"..takze z vl.zkusenosti muzu rict i ze i kdyz se nekde na kosmetice pise jak to pomaha apod..tak ve skutecnosti to s pokozkou dela pravy opak..dlouhodobym pouzivanim to ucpava pory,vznika akne apod..ja se pri koupi drzim hlavne originalnich etiket neprelepenych prodejcem a take portalu slozenikosmetiky.cz kde najdes dopodrobna rozklicovane jednotlive slozky casto pouzivane nejen v kosmetice..hezky den🙂

anprik
17. srp 2017

@mila15 ..a jeste konkretne k vyrobkum Tiande temer nikde na internetu kde se tato kosmetika prodava prodejci neuvadi slozeni coz pro me jako uzivatele a kupujici je zaklad cislo 1..vedet co dany produkt obsahuje a kdyz uz se mi na jednom eshopu podarilo najit slozeni alespon u 1 vyrobku-cistici gel zeleny caj-tak dle slozeni obsahuje Sodium Laureth Sulfate coz je emulgator ktery drazdi kuzi a dokonce i plice..takze za me opravdu ne🙂 ale jak rikam kazdemu sedne neco jineho a kazdemu plet ci kuze reaguje jinak

mila15
20. srp 2017

@anprik
Ok, děkuji za info ;)

eresiel
20. srp 2017

@anprik ono, ale nikde neni uvedeno, že je kosmetika prirodni. A pokud to nekdo tvrdi tak lze. Obsahuje bylinky, ale take dalsi slozky diky kterym vyrobky preziji cestu po evrope. Kdyby byly ciste prirodni tak.se zkazi 🙂

falcony
20. srp 2017

Poslední půl roku začalo několik kamarádek dealovat, tak se s touto značkou setkávám a nevěřím jí o nic víc, než chemické předražené LR... Jak jste psaly - také jsem se nakonec na internetu dopátrala složení a nijak mne to nezaujalo (schválně zkuste najít přesné složení výrobku který vás zajímá, za mne to byla nějaká ohřívací koupel na nohy tuším.. na stránkách dealerů je tam výčet bylinek a ATD nebo pár teček, ale právě v tom dovětku se skrývá mnoho dalších látek, dopátrala jsem se až na stránkách v angličtině), mám ráda opravdu přírodní a ideálně i ekologické výrobky a to tady teda nee. Osobně jsem zkusila jenom náplast na bolest když mne chytla při změně počasí bolest nohy po operaci - a neviděla jsem rozdíl oproti hřejivé náplasti z lékárny, která je také docela příjemná, ale o polovinu a víc levnější 🙂 prostě jako u všeho - číst složení a pak zvážit za co platím a jestli to má smysl 🙂

eresiel
21. srp 2017

@falcony ono to máte ruzne 🙂 nekomu vyhovuje A nekomu zase ne. Ja jsem s ni naprosto spokojena 🙂 Nikdy mně nebavilo se o sebe starat, tak jako ted co znam Tiande 🙂

anprik
22. srp 2017

@eresiel no prave ze se vsude uvadi ze jde o prirodni kosmetiku..ja si pod pojmem prirodni ale predstavuju vyrobek slozeny z opravdu ciste smesi bylinek bez pridavku chemie..ja osobne pouzivam kosmetiku vyrobenou v Anglii a v Recku,jde o 100% prirodni vyrobky,sice drazsi ale nejsou zde zadne konzervanty a jina chemie ktera by byla potrebna k uchovani vyrobku na tak dlouhe ceste k nam do CR🙂 pro me je dulezite slozeni vyrobku ne libiva reklama..ale jak pisete kazdemu vyhovuje neco jineho a kazdy je spokojeny s necim jinym🙂

kaculek14
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
evulka119
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kaculek14
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
liendien
13. pro 2017

Ahoj,tak to jste mě překvapily, že to není úplně přírodní. Já teď hledám něco pro sebe. Po antibiotikach se mi rozjela lupenka a potřebuji se něčím očistit a vyčistit. Tak zkouším všechno možné. Teď zobám mladý ječmen a začínám objevovat věci od Firmy Doterra mate s ní nějakou zkušenost.??

zuzkka88
13. pro 2017

@liendien Dost jsem si o tom četla, když jsem hledala něco pro sebe, a můžu doporučit Weledu. Mají ji ve zdravých výživách, na internetu... Má všechny možné kosmetické výrobky s pěkným nezávadným složením. 🙂

falcony
13. pro 2017

@liendien nemaji i olejicky na aromaterapii? A pekelne drahe? ;) jednou jsem se nestastne dostala na jejich presvedcovacku prodejni, ktera se prezentovala jako prednaska pro tehotne o aromaterapii u porodu ;( a cele to koncilo tim kupte si tady zakladni sadu za sedm tisic /protoze na matersky prece nevite co s penezma 😂👍 alekosmetiku nam neukazovali, mrknete nebo sem nakopirujte slozeni a rekneme si ;)

liendien
13. pro 2017

@falcony Já jsem tu základní sadu už koupila a zkouším to na všechno, když jsou děti nemocné nebo je něco bolí. Jsme zatím ve fázi testování. Teď pokukuju po té kosmetice, tvrdí ze je to přírodní tak jsem zvědavá jestli to projde i u vás 😉

liendien
13. pro 2017
liendien
13. pro 2017

@zuzkka88 je pravda ze weledu jsem mazala synovi na ekzem a je to hezky mastný. Já bych tu lupenku chtěla řešit vnitřně, vyřešit to tam kde se to projevuje není řešení. Důležitý je řešit to co to způsobuje. Jak to funguje vám??

zuzkka88
13. pro 2017

@liendien Souhlasím s tím, že řešit jen projev onenocnění řešení není. Může pomoci změna stravy. Ale na to odborník nejsem, sama ještě trochu tápu, snad poradí jiní, zkušenější. Držím palce 🙂

falcony
13. pro 2017

@liendien ja aromaterapii jedu od tehu, ale pouzivam hlavne ceske produkty nobilis tilia, jsou kvalitni a hlavne to neni pyramidovy system prodejcu kde si vsichni pakuji kapsy na predrazenych produktech nizsi nebo max stredni kvality.. tiande, LR, ted frci nejake "prirodni" sirupy alveo? Nebo aleo, slozeni odhaluje 100%stavy z koncentratu za tezke penize ;) koukam na to slozeni a kdyz porovnate treba s weledou tak rozdil tam bude znacny 🙂 vic to rozeberu az budu na pc

liendien
14. pro 2017

@falcony a ty produkty z nobilisky například esencialni oleje se můžou
používat vnitřně?? Protože já ty produkty od Doterry používám i vnitřně, řešila jsem s tím třeba i streptokoka v krku, a to se mi podařilo úspěšně vyléčit bez ATB. Sice je Doterra draha, ale ty oleje jsou opravdu 100% přírodní. Koukala jsem i na nobilis ale nikde jsem se nedočetla ohledně vnitřního užívání.

liendien
14. pro 2017

@zuzkka88 teď zkouším ještě nějaký vyzivovy doplňky a po Vánocích chci zkusit detoxikaci těla, vyčištění ledvin, jater a střev. Je k tomu doporucna i změna stravy bez lepku, bez cukru, mléčných výrobku a samozřejmě alkoholu😉 Tak jsem sama zvědavá jak dopadnu.

falcony
14. pro 2017

@liendien sakra, vzdycky se sem dostanu jen na telefonu u kojeni 🙂 na vnitrni uzivani oficialne nobilis urco neni, i kdyz u tech bio si nekdy davam do vody, ale nepise se to tam, tusim ze podle nejakych eu norem se to ani nesmi? Mozna ta dotera je americka s jejich certifikacema? Tak hlavne jestli to pomaha! ja na kloktani a pri prujmech jsem si kapla a hodne redene pila par kapek, jinak obklady a inhalace a ty bio mam vsechny myslim nobilis 🙂 s tou stravou drzim pesti, ja jsem zavislak na cukru hroznej, mam opravdu abstaky vzdycky kdyz zkousim nejakou ocistu 🙈

hanci23
14. pro 2017

Začala to propagovat kolegyně z práce. Nechala jsem se zlákat a zakoupila jsem si "zázračný" gel Slaviton. Mělo by po něm přestat bolet asi i to, co nemáte.. Za mě vyhozených 250Kč! Myslím, že tato kosmetika a léčiva pomáhají jen těm, kteří tomu věří, jinak je k ničemu.

anprik
14. pro 2017

@liendien ahojky ja za sebe muzu doporucit komplexni detox..je jedno co zvenku natiras,mazes dokud se nevycisti telo zevnitr navenek se trosku neco docasne muze zmenit ale zadny trvaly efekt..me bylo nekolikrat receno ze tak jak moc je kuze napovrchu postizena v takovem rozsahu vypada zaneseni uvnitr tela ..nelecila sem primo lupenku nebo ekzem ale extremni vysusenou pokozku se sklonem k praskani a svedeni..pozdeji jsem zjistila ze je jedno jaky problem s kuzi resim jestli akne,ekzem nebo suchou kuzi problem byl vevnitr..schodila sem spoustu lekaru dostala ruzne masti apod..pricina byla ve strevech a jejich zaneseni..zmenila sem stravovani(omezila maso,nesladim,zivocisne produkty nahrazuju rostlinymi,omezuju lepek i laktozu),nasadila komplexni detox a pote vyzivove doplnky a tim se mi zacly resit i jine zdravotni problemy..Zacla jsem se na telo divat komplexne a prestala resit problemy jednotlive.Hodne mi pomohla i alternativni lecba produkty joalis a antiparazitalni lecba..Tak preju hodne zdaru v boji s lupenkou!hezky vecer

eldrag
14. pro 2017

asi takhle, věř a víra tvá tě uzdraví :D :D :D jinak tiande je jen klamani lidi. Nehledě na system prodeje.

eresiel
14. pro 2017

@hanci23 zalezi asi jak.na co. Ja treba na slaviton A alunit nedam dopusti. Davala sem.i mamce A na opar ji to zabralo mnohem lepe nez zovirax z lekarny.. Ale porad je to jen kosmeceutika A ne vse sedi vsem. Ja sem treba naprosto spokojena.. Ale chapu ze sto lidi, sto nazoru.

lenkaatynka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz