Jsem už měsíc nemocná a nevím, jak se neustálého zánětu průdušek zbavit

alpakovo
1. únor 2019

Krásné poledne konikovky. Třeba někdo poradí. Už měsíc jsem doma na neschopence a místo zlepšení je to čím dál horší. Začala jsem neschopenku zánětem průdušek, i přes ATB kašel pořád stejný,tak na vyšetření na alergologii,zda nesouvisí s astmatem. Prý ne,ale že je bakterie v průdušnici,takže další ATB na 14!!! dnů v kuse. Sotva sem je dobrala,syn donesl virózu že školky a já už třetí den srážím skoro čtyřicítky horečky,opět zpátky super kašel a rýma jak trám. Co by pomohlo? Další ATB opravdu nechci,to nemluvím o tom,že bych už potřebovala zpět do práce 😟😟😟

neomenia
1. únor 2019

Myslim ze ti na bakterialni zanet, ktery byl v lecbe, nasedla viroza. Ted s tim nic nenadelas, uzdrav se a pak spis popremyslet, proc jsi prodelala ty dva zanety po sobe, nepracujes prilis? Stres doma/ v praci? Otuzovani, sport provozujes?

alpakovo
autor
1. únor 2019

@neomenia sport není problém,ten mám doma a částečně i v práci. Je pravda že před Vánoci byl v práci mazec,ale kde nebyl, že..... Jen se mi to prostě asi všecko sešlo naraz. Teď bych jen potřebovala fungovat až do léta,ať si můžu pak vybrat s dětmi dovolenou

zmrzlinka
1. únor 2019

Asi To nezbyde nic jiného než to přijmou jako fakt a léčit se.Urcite to chce něco na povzbuzení imunity.Drzim palce 💙

jednaholkaa
1. únor 2019

A nemas zapal plic? Me takhle davali jedny atb za druhymi a nepomahalo to, tahlo se to taky mesic mam pocit. Pak si me zase poradne poslechli, udelali rentgent plic a byl to pocinajici nebo koncici zapal plic pry..

alpakovo
autor
1. únor 2019

@jednaholkaa mám prý poslech naprosto čistý,ale kašel mám opět šílený.

klea81
1. únor 2019

@alpakovo já jsem měla i se zápalem plic poslech čistý, i jsem už byla bez teploty, ale crp 150 a nález na rtg

pavlinar
1. únor 2019

Ahoj. Ja jsem mela sileny kasel z jicnoveho refluxu. Na nic mi nemohli prijit, porad jsem litala orl plicni alergologie.. uplnej hypochondr.
Na kasel klasika cibulovy sirup

romesak
1. únor 2019

Ahoj jsem natom stejne už mám třetí ATO nejdrive zánět průdušek a dotoho jsem dostala anginu

swetlusska
4. únor 2019

Mám to podobně, už měsíc kašel a únava, bolest hlavy, teď dutiny a stále kašel. ATB nezabraly (doktorka je nasadila od oka, bez testu CRP a já je ze zoufalství zkusila), ...takže další léky ani doktory už zkoušet nebudu... a dělám obklady ze sádla a jím syrovou cibuli, česnek, vitamíny...Takže se mě to prostě pustit už musí 🙂 Držím palce.

zejm
4. únor 2019

Asi Vás nepotěším, ale přesně tohle mám poslední dva měsíce za sebou. Hrozný kašel, ale fakt strašný, ale na rtg plic nic. Nakonec doktor odebral krev na černý kašel a potvrdilo se to. Nakonec jsme ho doma prodělali všichni s různě závažným průběhem - někdo jen cca měsíc pokašlával, já a prostřední dcera jsme se dusily a dávily 2 měsíce... Laboratorně potvrzený jsme ho ale měli všichni. Je toho teď prý hodně a chytit se dá kdekoli, infekce se šíří kapénkovou nákazou. Nechte se vyšetřit a držím palce, ať se Vám brzy uleví!

marta41
8. únor 2019

atb