Ahoj holky,
protože tady se ví všechno, tak než půjdu hysterčit k doktorovi, zeptám se Vás 🙂 Jsem dost hubená a už víc jak týden mám nafouklé břicho jak blázen. Není to můj pocit, i manžel to vidí, mám úplně napnutou kůži jak v těhotenství. Netrpím na to, samozřejmě občas se mi stalo, že jsem se přejedla a nafoukla se, ale zas to spadlo a teď to trvá takhle dlouho. Nic jsem ve svém stravování nezměnila, dělala jsem si i těhotenský test a je negativní. Při hledání na google všude akorát narážím na rakovinu vaječníku 😞 Ale jiné problémy nemám. Nemáte s tím někdo zkušenost, čím to může být a jak to řešit?
@babanci Chodím, ale na běžné prohlídce se prý nepozná
Já to teď nedávno měla po pár dnech mě začal pobolivat sem tam.podbrisek. zašla sem k dr. A mám cystu, teď čekám ještě mi při Ms praskne pak kontrola.
Ahoj, také se přikláním k názoru, že to může být nějaká potravinová alergie. Zkus si udělat domácí test na lepek od Verovalu. Je to jednoduché a výsledek zjistíš hned. Určitě bych také navštívila obvodního lékaře a zašla na alergologii, nechat si udělat krevní testy.
@pink_unicorn taky jsem měla nafoukle břicho nakonec mi to nedalo a šla na gyndu pac me pobolival podbrisek( ale asi 14dni před tou bolestí je nafoukle břicho) a nakonec to byla cysta. A teď je vše ok!
@pink_unicorn Ahoj, mam ted stejny problem, muzu vedet jak bylo vyreseno?
Může to být třeba nějaká intolerance na potravinu. Já třeba nemám prokázanou alergii na mléko, ale přesto vím, že mi nesedne a stačí zmrzlina a mám břicho jak balón. Nebo čerstvé pečivo. A jindy nic, jak kdy. Taky mám kamenitý žlučník, tak někdy mi to prostě jen blbě tráví a to si pak taky připadám nafouklá. Nestraš hnedka takovou zlou nemocí. Ostatně na ženské chodíš, ne? Tam by snad viděli.