Ahoj holky mám ještě jeden dotaz mám 2 a půl měsíce vytrzenou 6tku v levo nahoře. Furt to bolí nebolí me ta díra když se ji dotknu ale jinak to proste bolí bolí to třeba půl dne pak dobrý a takhle pořad dokola nevím jak to popsat bolí to ve vnitr proste někde a střílí to až do hlavy.
U zubaře jsem byla prý to vypadá dobře stále se to zavírá
Jenže to nejde vydržet dlouho vždycky zabere ibalgin ale jist každý den prášky me taky nebaví. Tak me jen napadlo jestli jste to nekdo neměl taky napadl me i vedlejší zub třeba ale ty sou prý taky v pořádku. Díky
@verka86 to mám přesně i já ale dělal pravé vše je v pořádku a nic tam není 🙄
Spis je divny ze to nebolí nonstop když se dobře vyspis začne to až odpoledne
@lucaaaaaaqa já teda nevim, ale trhali mi zub 16.11a nebolelo mě to tak za dva dny 🙄 Jen když jsem si tam třeba omylem zastourala při čištění kartáčkem, ale jinak o tom už dávno nevím. 😮 Takže mi přijde divný, že tě to boli tak dlouho... Asi bych s tím zašla znovu 🤷♀️
@lucaaaaaaqa neni to suche luzko? to jsem mela po vytrzeni horni osmicky asi pred 8 lety a problemy s tim pak nekolik mesicu. napr. jsem nemohla pit alkohol, protoze po poziti me priserne bolela cela celist a tvar az k oku, uplne mi v ni pulzovalo. preslo to pak casem samo, az se rana komplet zahojila.
Suché lůžko (alveolitis sicca, suchá alveolitida) je komplikace po extrakci, kdy dochází k nevytvoření nebo rozpadu krevního koagula. Nejčastěji postihuje lůžka v dolní čelisti. Lůžko je prázdné, šedě zbarvené, silně bolestivé.
https://www.wikiskripta.eu/w/Suché_lůžko
@fatal_error to jsem měla mám ho po každém vytrzenem zubu ale dostala jsem nějaké řasy do toho a pak to bylo docela fajn ale asi 3-4 dny a od ty doby šílené.. u zubaře jsem byla prý vše v pořádku i rentgen 😭 když si sáhnu na tu díru nebolí to proste to bolí někde v ni někde vevnitř
@majena39 me také ne když mi trhali 8 ale tenhle
Teda mazec fakt to bolí 😭 ne díra ale někde ve vnitr v ni proste to bolí doktor mi řekl ze tam je vše v pořádku i na rentgenu takže já už opravdu nevím už si o me musí myslet bůh vi co
A nemuze te bolet kost?.... Me trhali v zari myslim a bolelo to par dni, ale kost boli nekolik mesicu nez se zahoji. Ale me to teda boli uz jen, kdyz na to zatlacim i lehce.... A jestli to mas mezi 5 a 7 tak to muze byt jina jak kdyby byl posledni.... A taly me napada... Neofouklo te treba? To je taky bolest jak popisujes
@zrzeckas vůbec nevím jestli to je kost nebo ne taky mi přijde ale už takovou dobu? A takhle moc? :/
Jestli me ofouklo je taky možný ale ze by to bolelo tak dlouho? Dneska sem se zbudila a už zase od Rána to bolí :(
@lucaaaaaaqa dr me rekl, ze kost muze bolet klidne tri mesice i vic..... Jestli to je jedno s druhym, tak bych se nedivila, ze tak dlouho..... A taky me napada, zda rtg odhali opravdu vse 🤔.... Asi bych zasla znovu nebo se zeptala, zda to treba to muze bolet od vedlejsiho, jestli muze byt nejak podrazdeny nebo neco.....ja prave dosla ze me boli 6 a bylo to az od te 8, ale ta ani 7 nic.... Verim,ze fungovat, kdyz boli zuby je desne a kolikrat je to na dlouhou trat 😞 co muzu doporucit na bolest, za me nez ibalgin tak ataralgin. Prislo me, ze působil lip a dyl
@zrzeckas moc dekuju určitě to vyzkousim je to šílený protože každý den jesze s malým je mazec :(
Vůbec nevím ve čtvrtek jedu do poradny bolesti nebo tak něco protože me bolí i druhá sestra a střílí mi to do hlavy už to řeším moc dlouho proto sem si nechala tuhle 6 vyndat :/ a to byla zdravá jen sem myslela ze ta bolest přestane a ono to pokračuje ale je to úplně jiná bolest než ta druhá 6tka tak nevím třeba me bolí jen ta kost protize me bolí i tvar takže možné to je
@lucaaaaaaqa snad te to brzy prejde 🍀
@zrzeckas děkuji snad
Valetol jsem měla jednou a už nikdy vic bylo mi po něm šílené zle ještě snad další 3 dny 🥺🤣
@lucaaaaaaqa jako zle od žaludku?
@maci299 ano ale strašně a to jsem měla jen jeden 🤷♀️ Od ty doby jsem si ho radši nevzala opravdu jsem tři dny byla úplně ko a bylo mi šílené zle.
@lucaaaaaaqa wau.... Tak to jsem jeste nezazila
@lucaaaaaaqa
@lucaaaaaaqa
@lucaaaaaaqa
Jak dlouho te to pak ještě bolelo prosím ? Mám měsíc po extrakci , rána prý ještě není úplně zacelena a taky to pořad bolí 😩😩
@amandaapple už to mám 2 roky :/
@lucaaaaaaqa a dělal ti rentgen? Nemohl tam uvnitř zůstat kousek zubu, nějaký malinký úlomek? Taťka řešil letos v lednu to samé, říkal, že měl i v puse takovou zvláštní pachuť...