Bojím se, co mi je..

lucaaaaaaqa
9. lis 2021

Ahoj chci se zeptat před půl rokem mi začala bolest zubu.
Po půl roce už jsem řekla zubari ať stim něco udělá zub byl v pořádku ale asi špatná plomba. Zub otevřel dával vložky které byly ještě horší tak zub zablomboval ze to třeba pomůže nepomohlo zub musel ven šílený bolesti neslo to vydržet ale stále mi tvrdil ze je zdrava byla to 6tka nahoře jenže me hned potom začala bolest i ta na druhé straně která je prý taky v pořádku všechny rentgeny jsou krásný a čistý. Pan zubař me tedy poslal na neurologii kde mi řekl ze neurologický problém to není. Poslali na CT na magnetickou rezonanci mozku a tepen a na krev na orl jsem také byla prý jen zvětšené uzliny. Jenže po vytrhnuti ještě horší bolí me po té díře půlka hlavy ( už je to měsíc skoro ) obě čelisti spanky hlava dokonce začali i uši na orl jsem dostala antibiotické kapky ale zánět prý nemám 🙄. Jsem objednána na sono krku. To je vše ale ja mám každý den takové bolesti ze to není možné každou půl hodinu me tak bodne v hlavě ze si myslím ze je to poslední bodnutí. Kolem díry po zubu celá ta kost to samé neměl jste to náhodou někdo aspoň podobně? Už nevím kam jit jsem fakt zoufalá.. a pomalu nemůžu fungovat už jsem snad 2 měsíce na práškách zatím děkuji

hojda
9. lis 2021
levandule_k
9. lis 2021

Nejsem doktorka, podobnou zkušenost nemám. Nicméně mě napadlo, jestli tě to nemůže bolet od krční páteře od zad? (Možná je to totální blbost.)

Já jsem docela alternativní, možná bych se mrkla na energetické dráhy a hledala jestli problém nemám úplně jinde. Třeba podle toho to vypadá, že dělá problém dráha tenkého střeva. http://www.pokladyprirody.cz/3107-meridiany-a-j...

zelenaesmolda
10. lis 2021

@levandule_k
podle me to zase takova blbost neni s tou krcni pateri

sudylichozrout
10. lis 2021

Napis to na zdi jako prispevek. Resila tam jedna holcina to same, jen jsem zapomnela nick, nemuzu ti ji privolat.

jsme
10. lis 2021

@levandule_k taky se hlásím k zádům. Mě když se blokne krk bolí mě už dva roky vytržený zub a ucho. Je to šílený. Pokaždé mám pocit že mám zánět středního ucha a fantomovu bolest zubu. U mě je to jen a jen krk. 🤦‍♀️

anehap
10. lis 2021

@sudylichozrout myslíš asi @romanka30?

aselluska
10. lis 2021

@levandule_k ano, já se také přikláním kw stejnému názoru. Od zánětu (zanedbaného) zubu velké problémy a páteří.

sudylichozrout
10. lis 2021

@anehap Ano.👍

romanka30
11. lis 2021

Ahoj .Je mi moc lito, že takové bolesti zažíváš. Máš vyléčené rány po extrakci? Často se v nich dělá zánět. Musí se pak jezdit na dreny a antibiotika.Ja bych strašně ráda poradila a pomohla jenže s tím stále bojuji a bohužel to nemám vyřešené.Bolesti se táhnout už skoro rok..Venku mám už pár zubů ale bolesti jsou pořád stejné. Mám za sebou spoustu vyšetření ( neuroligie, ORL,gastroskopie, interna, mr mozku a čelistnich kloubů, revmatologie, krevní testy, zubní chirurgie, EMG,ultrazvuk krčních uzlin a štítné žlázy,rentgen krční páteře a ramen a já nevím co ještě 😖😁😳) Jezdím na rehabilitace s rameny a krční páteří ..Beru léky na trojklanny nerv a vůbec to nepomáhá. Každý den ( hlavně když si lehnu) mi v čelisti bolestivě tepe,nejvíce to bolí kolem uší .Mě na bolest pomáhá lék Doreta ale též jsem z bolestí už úplně zničená..nemám na nic náladu 🙁..Držím palce, ať bolest brzy odejde..

levandule_k
11. lis 2021

Dámy to je psycho, vy za sebou máte plno vyšetření, které říkají, že jste ok a přitom máte šílené bolesti.

lucaaaaaaqa
autor
11. lis 2021

@romanka30 ahoj to mi ani neříkej!!!
Takovou dobu ?? A furt ??? Ježíš já jsem
Vyrizena a to jsou to teprve 2 měsíce 🙄 bolí me už i ta druhá 6tka ale tu už si ven nedám proste… Já už toho mám taky dost za sebou tedkon budu muset do Prahy na nějakou kliniku bolesti nebo co tak jsem věřila ze třeba tam oak jdu ještě sono krku prý se mu nelíbí moje uzliny 😭
Ano ránu mám prý v pořádku bolí furt jako prase a to už to je měsíc jezdila jsem na dreny a na čištění sice jen dva dny ale pomohlo to no a oak najednou tohle čelisti me bolí jako prase teď začali uši obě do toho oba dva spanky půlka pusy a ta hlava to je fakt mazec 😭 už jsem vyrizena antibiotika jsem měla už 2 a nic rentgen magnetickou rezonanci tohle vše mám taky za sebou a stále nic teď zkouší jestli jsem neměla prý covid ale
Na to jim prdim pak to hned uzavřou jako covid a nazdar a me je fakt strašně pomáhá mi teda dost ibalgin ale to nejde jist do nekonečna.

lucaaaaaaqa
autor
11. lis 2021

@levandule_k je to strašné a hlavně s malým dítětem nereálné

romanka30
12. lis 2021

@lucaaaaaaqa Jsem zvědavá,co se ti zjistí ..já už jsem z těch každodenních bolestí vyřízena a jsem na práškách ...co osmičky? Trojklanny nerv?

hojda
12. lis 2021

Nějaké centrum bolesti jste zkoušely? https://www.linkos.cz/pacient-a-rodina/pece-o-p...

lucaaaaaaqa
autor
12. lis 2021

@romanka30 já už taky je to šílený nejvíc me bolí stále díra po vyndání té 6tky a to už je to měsíc :(
Neurologie je zamnou ale na trojklanénný nerv mi nekoukala nebo nevím o tom a to jsem ji to říkala..
8 mám některé venku nejsem si jistá jestli všechny ale 2 mi brali určitě 🙄

lucaaaaaaqa
autor
12. lis 2021

@hojda jdu tam 2 prosince tak snad tam něco zjisti 😭

levandule_k
12. lis 2021

@lucaaaaaaqa Zkoušela jsi na to třeba homeopatika?

lucaaaaaaqa
autor
12. lis 2021

@levandule_k vůbec nevím co to je ?

levandule_k
12. lis 2021

Homeopatika patří mezi alternativní léčbu. Mají své odpůrce i zastánce. V "léčivém" přípravku je tak naředěna účinná látka, že obsahuje jen molekulu účinné látky a většinou ani to ne. Účinnost nebyla spolehlivě vědecky prokázána a nepodařilo potvrdit, že by měla homeopatie účinek lepší než placebo. Homeopatie je tedy v medicíně kontroverzní záležitostí. Ve vědeckých kruzích bývá považována za pseudovědu. V Německu je tato léčba hrazena zdravotními pojišťovnami.

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hojda
12. lis 2021

@ter ale muzou mit nejakou zkusennost od jinych pacientu, co by to mohlo byt,ne?

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ludul
12. lis 2021

@romanka30 píší sz

lucaaaaaaqa
autor
12. lis 2021

@ter tak to nevím proč me tam teda objednali 😭
Nebo myslím ze je to ono pošlu vám fotku kde mi paní odepisovala ze me objedná.

lucaaaaaaqa
autor
12. lis 2021

@ludul nic mi nepřišlo

blondynka400
12. lis 2021

@lucaaaaaaqa zkus Mudr Štěpán Gala (Praha 6). Jestli je to od zubů ( a ne jen od nich), tak on na to přijde. Je to borec, kterých fakt moc není.... Jen nespolupracuje s žádnou pojišťovnou, takže vše je za hotové. Ale za mne to fakt zkus .-)

lucaaaaaaqa
autor
13. lis 2021

@blondynka400 super děkuji zkusím hned po té Praze díky

danvitka
13. lis 2021

Toto mi dělali cysty. Měla jsem je v čelisti, přišli na to ale na magnetické. Pak jsem si nechala vytrhnout úplně jiný zub a přestalo to. Musel s tím nějak souviset, pravděpodobně jeho kořen měl zánět. Co zkusit jiného zubaře?

lucaaaaaaqa
autor
13. lis 2021

@danvitka já sním nikdy neměla problém.. taky me napadlo jen zkusit někoho jiného ať se na to podíva ale nevím..

hojda
13. lis 2021

@lucaaaaaaqa Určitě bych šla zkonzultovat někam jinam. Zubaři, kteří nejsou na pojišťovnu mívají lepší vybavení a je možné se domluvit i jen na konzultaci. Už se mi stalo, že moje zubařka, třeba nenašla další kořen u zubu, pořád jsem chodila na čištění a nic nepomáhlo. Zkusila jsem jinde a další kořen hned našli.