Celý den mam zvýšenou teplotu. Co dělat?

22. črc 2024

V sobotu sa mi začala zvýšená teplota. Už to ťahá do dnes. Bol som u lekára nedal mi antibiotiká ale asi sa vrátim zajtra k nemu. Celý deň ležať v posteli tiež není dobre lebo sa človek oslabí. Už nádchu nemám nefúkam si nos, len sem tam. Kaslat nekašlem Už len keď cítim hlien to chcem vykašľať ale prečo teraz zvýšená teplota keď už všetko chvála Bohu prechádza?
Som z toho nesmierne strese, že či to nebude nejaký vážnejší zdravotný problém. Potim sa celý deň. Mám strach. Prosím pomôžte

martina8084
22. črc 2024

myslím, že než praktik, bude lepší psychiatr. Nemyslím to zle, ale uleví se vám. A nebo možná se tak nepozorovat a zabít čas něčím užitečnějším.

autor
22. črc 2024

@martina8084 nedá sa to ked to meriam cely deň a som z toho na nervy..lebo sa bojím z čoho to môžem mať

jittuli
22. črc 2024

Právě ten stres zvyšuje tu teplotu, je to začarovaný kruh. Běžte se projít, uvidíte že venku vám nic nebude.

autor
22. črc 2024

@jittuli ale tak ako sa vyliečim keď pôjdem sa prejsť

palja
22. črc 2024

Já mám třeba zvýšenou teplotu z tohohle horka celý život a nějak mě to netrápí. Záleží, jak moc je teplota zvýšená. Jako dítě jsem vždycky mívala taky zvýšenou a nikdo to neřešil, byla to moje normální tělesná teplota.
Jinak je ještě další forma covidu tam je taky jen ta zvýšená teplota a někdo má i žaludeční a střevní obtíže (ne každý má ty střevní potíže). Tak si zkuste udělat test, třeba to bude ono.

neomenia
22. črc 2024

Hypochondrie.

konidana
22. črc 2024

@martina8084 ano, toto je spis na psychiatra. Tady to je uz asi 5.diskuze o teplotach neteplotach a nemocech. Hypochondrie jak vysita.

autor
22. črc 2024

@konidana áno lebo mám strach

anniej
22. črc 2024

Místo hypochondrie bych to viděla na to, že se někdo fakt nudí a trollí.

konidana
22. črc 2024

Tak jdete k psychiatrovi. Pomuze vam.

autor
22. črc 2024

@anniej netrolim.

martina8084
22. črc 2024

@konidana právě, taky si myslím.

anniej
22. črc 2024

No jo, tak bacha na plicní embolii při teplotě 37.

mirecka.jaroscakova
22. črc 2024

To bude smrtelná mužská nemoc na 7 písmen.

sorboni30
22. črc 2024

Už jsi tu psal několikrát. Přijde mi, že si přivoláváš nemoci sám jako hypochondr. Vidíš to co není. Tlacis na teploměru teplotu očima nahoru a pak plasis..
Chceš za každou cenu antibiotika když sis ztěžoval, že jsi jich měl letos už tolik.. ale uvažoval jsi nad tím, zajít spíše k psychologovi nebo psychiatrovi?
Asi nemáš nic jiného moc na práci, teď to neber jako urážku.. myslím to tak jako práci, koníčky, zábavu, rodinu? Že by jsi myslel i na něco jiného než jak být nemocný?
Promiň, ale jako některé matky s dětmi fungujeme i se 39 teplotami a musíme a k doktorovi ani nedojedeme, protože se musíme starat o děti. A ty běháš k Dr kvůli zvýšené teplotě nebo prostě nachlazeni?
Dcera měla před 3 týdny dva dny teploty, asi z horka.. nic jiného ji nebylo pak to přešlo..má dva a půl roku a neřekla bych, že ji něco je.
Apropo..z čeho máš strach? Jsi jako nějak vážně nemocný? Po transplantaci, nějaká vážná nemoc ledvin, jater, srdce či jiné?
Promiň, ale já mám za sebou rakovinu slinivky, jsem po transplantaci jater a byla jsem minulý rok hodně krát nemocna, ale dostala jsem se z toho sama bez Dr a ještě k tomu mám 3 děti. A to nesmím antibiotika, jen 1x za půl roku pokud nemám teploty kolem 40 což se nestává..
Někdy je lepší se dívat dopředu optimisticky a ne jako ty stále negativně.. naháníš si nemoci

autor
22. črc 2024

@sorboni30 ja viem máš pravdu. Ale ja som už unavený z toho toľko liekov brať

dominikasn
22. črc 2024

Na teplotu se atb neberou, na sople, chrchel se atb neberou. Teplotu vylež, jestli potřebuješ neschopenku, jdi za doktorem. Existují obyčejné virozy, léčba je symptomatická. Dej si paralen, možná lexaurin. Do týdne budeš buď v pohodě, nebo umřeš.

ina10
22. črc 2024

Bohajeho to jsi zase ty? Kolem 16hod jsi založil diskuzi a teď zas? A předtím 2 založené taky nejspíš tebou...To si tady děláš pr...co čekáš, že se tu dovíš? Lehni do pelechu nebo jeď k dr nebo si zavolej 155. Rýmečka kolí chlapa achjo nebo trollllll

slecnami
22. črc 2024

Psala jsem to už v předchozí diskuzi - hypochondrie...

terezie90
23. črc 2024

Tak na tohle nemám nervy dámy a pánové 🤔