Jeli byste s angínou na pohotovost? Já bych jela, ale slyšela jsem že banality jako angína na pohotovosti můžou odmítnout.
Ne. Do zítra to rozhodně počká. Není riziko prodlení.
Angina rozhodne neni banalita,od toho tam ta pohotovost je.Zalezi jak moc je ti zle,byla jsem s dcerou na pohotovosti protoze mela 40horecky.
To zalezi na celkovem klinickem obrazu. Pokud by melo dite horecky uz 4.den, jela bych.
Sla by som na pohotovost, pri minulej angine som trpela cely vikend ako blbec, lebo ved to pocka.. mala som skoro 40tky a chodila som sliny vypluvat do umyvadla ako ma bolel krk.. a v pondelok dr zhrozena zo stavu mandli.. ale zalezi v akom stave clovek je
@zelenaesmolda naprosto souhlasím, šla jsem dokonce ve všední den večer, jelikož se mi dcera tak zhoršila, že měla 40 a začala do toho zvracet = Angina!
Pokud by šlo o mě, vydržela bych do rána a šla ke své dr, pokud by u dítěte nešla srazit teplota, neutisujici kašel apod jela bych i v noci
Ne, nejela. Na pohotovost bych s angínou jela jen u velmi malého dítěte nebo pokud by byly vysoké horečky a nedařily se srazit. Na pohotovost jinak jezdím opravdu ve výjimečných případech - pro mě skoro život ohrožující stav nebo nějaká závažná zlomenina / rozseknutý nos apod...