Holky prosím vás čím nahrazujete mléko do kávy? Zjistili mi tuto alergii a na kávu s mlékem sem prostě zvyklá.
Nevím čím nahradit.
Alpro rostlinná nebo jiná rostlinná mléka.
Ahoj, popravdě, já na to za půl roku nepřišla - teda čím PLNOHODNOTNĚ nahradit mléko v kávě a to jsem vyzkoušela snad všechny dostupné alternativy, vč.baristických. Nejlepší ale asi pro mě bylo Alpro čokoládové (pokud ti nevadí sladká káva).
Zkoušela jsem od Alberta mléko to mandlové i rýžové a fuj
@hankasva za mě úplná bomba je vanilkové mandlové mléko. 😍 má ho i kaufland, v jejich verzi ho mají ovesné, ale alpro mi přijde lepší. Jen bacha, aby nebylo sójové, protože soja je dost podobná mléku a proto to bývá přidružená alergie k ABMK. Alpro dělá čokoládové a vanilkové a obě ve 2 verzích - sójové nebo mandlové, obě jsou moc dobré do kafe. ☺
Já si oblíbila Alpro baristu ovesného. Dělá i Billa pod svou značkou. Projíždím to přes kávovar s tryskou, takže mám napěněné kafé a je to fakt dobré. Jediné mléko, které mi chutná a to jsem jich vyzkoušela snad 20 :(
Alpro barista 👍
já si dělám odtud: https://www.nutramilk.cz/recepty/, pak teda taky Alpro 🙂 jsou dobré
@hankasva Rostlinná mléka - sójové, kokosové, rýžové, mandlové, ovesné - asi zkusit, co ti bude chuťově sedět. Nejznámější je Alpro, al Tesco i Kaufland (asi i Billa a Albert) mají své značky rostlinných mlék, jogurtů a smetan a jsou znatelně levnější, skvělá je drogerie DM, také mají své výrobky