Děvčata, chtěla bych se zeptat : jsem těhotná, ale při první těhu mě zaměstnavatel propustil ( končila mi smlouva) teď, když malej bude mít 3 roky, tak jsem otěhotněla jsem ve 3.měsíci. Nemáte prosím někdo zkušenost s tím, jak to bude mateřskou? manžel pracuje, takže bych si ten půl rok dala z jeho platu, že on by byl na mateřské a pak on by to převedl na mě.. má někdo s tímto zkušenost, jaké jsou postupy atd? jak se počítá těch 6-8 týdnů před porodem a pak? děkuji moc. hezký den 🙂
@mica86 promiň, ale mateřská je jen pro těhotné ženy odvádějí nemocenskou... Od manžela se to nedá brát. Od něj se dá určit rodičovská, ale ne mateřská.
Mrkni třeba sem
http://www.maminka.cz/clanek/materska-dovolena-...
@mica86 určitě to není tak jednoduché, jak píšeš. neporadím přesně, ale vím, jak píše uživatelka přede mnou, že nemůže manžel po dobu mateřské z jeho platu chodit do té samé práce. A na tu mateřskou může jít snad až po šestinedělí.
Rodičovský příspěvek můžeš volit normálně přes něj. A pokud jsi teď nezaměstnaná, tak budeš mít RP od porodu.
aha, tak děkuji, asi jsem si spletla pojmy... 🙂 ale těch 6 týdnů před porodem už dostanu nějakou dávku, nebo nee?
@mica86 obávám se, že ne. Myslím, že je to až od porodu. Abys měla mateřskou musela bys být stále zaměstnaná. Ale tohle nevím jistě, znám jen z článku, ještě jsem ani na jednom nebyla...
Až po šestinedělí rodičák přes manžela, mateřská už jde taky, ale tam je to složitější, on by nesměl vykonávat stejnou práci, zaměstanavatel by mu musel vystavit novou pracovní smlouvu na jinou práci, nebo tak něco, řešili jsme to, ale už přesně nevím, jak to chtěli 😒
@katerina32 Rodičák hned po porodu, není důvod čekat na konec šestinedělí.
@mica86 zkušenost nemám, nicméně předpokládám, že o dítě se chceš starat ty a manžel bude chodit do práce. Takže manžel po dobu pobírání PPM nemůže pracovat u téhož zaměstnavatele na smlouvu co má doposavad, takže je to poměrně složité. A myslím, že nastoupit může až po šestinedělí. Jinak výši rodičáku můžeš volit přes manžela, tam už žádné omezení není.