Ahoj,
prosím o radu zkušené maminky. Když jste přecházely z mateřské na rodičovskou a měly jste v meziobdobí nárok na dovolenou, z čeho se tato dovolená mezi mateřskou a rodičovskou počítala? Z hrubé mzdy, která odpovídala výši příspěvku na mateřské dovolené nebo z hrubé mzdy, kterou jste pobíraly před odchodem na mateřskou?
Jde mi o to, jestli se mi vyplatí dovybrat si zbylou dovolenou před odchodem na MD (pač by se mi počítala z dosavadní hrubé mzdy), nebo to nechat na období před nástupem na rodičovskou...určitě rozumíte 😉
Moc díky!
Pokud bys měla ve čtvrtletí předcházejícím mateřské dovolené velké odměny, může se vyplatit vyčerpat dovolenou před odchodem na MD. Jinak je výhodnější vybrat si dovolenou mezi MD a RD. Stejně ti vznikne nárok na dovolenou za rok 2018.
Ahoj holky, prosím o radu...od srpna 2019 jsem na rizikovém, za rok 2019 jsem vyčerpala 12 dní dovo...na nemocenské budu až do porodu v březnu 2020, čili konec mateřské cca září 2020. Pak tedy zažádám o proplacení jak zbytku dovo 2019, tak celou 2020, je to tak? Vím, že jsem během čerpání dovo vystavena riziku, že mohu dostat výpověď. Kdybych ji dostala, tak zřejmě jedině s odstupným, je to tak? Nebo za co by mě mohli vyrazit takhle, když tam vlastně nejsem🙂. Moc díky za rady!!!!
Ahoj, finančně výhodnější pro maminky prý je dovolenou vyčerpat před nástupem na rodičovskou dovolenou, protože když se proplácí, tak prý až další rok a je to nějak krácené (takhle mi to tvrdili na personálním, ale třeba tu bude někdo, kdo to zažil a bude moudřejší 🙂). V době čerpání dovolené je pravda, že Ti zaměstnavatel může dát v ýpověď, ale s ohledem na dvouměsíční výpovědní lhůtu by to zřejmě nestihl, protože bys stihla nastoupit na rodičovskou dovolenou, a to jsi opět v "ochranné" lhůtě a musí Ti držet místo.
počítá se normálně ze mzdy cos měla, já si ji nechala proplatit mezi md a rd a byla počítaná ze mzdy