Ahojky holky ☺️
Chci se zeptat zda tu máte některá zkusenost s ketodietou.
Co jsem si zjišťovala tak to vypadá nadějně, ale nejdřív než s něčím začnu tak si to chci ověřit někde kde vím, že co mi kdo napíše není blábol. 😀
Tak prosím jen ty, které mají zkušenost a tuhle dietu opravdu měli aby mi napsali jestli to za to stojí a nebo je to hovadina. Děkuju a přeji pěkný den 😽
Být vámi tak nastavím zdravý styl a ne tohle,sice rychle zhubnete,ale co dal? Jak budete jíst potom? Já začala jíst podle Brichace Toma a každý týden úbytek kilo a to jim 4-5 krát denně. Do toho nějaký pohyb a půjde to rychleji 👍
@pajusenka tak to je super ja prave kdyz sem koukala ma ruzny recenze tak ty co to nezkouseli tak to haní jak jen muzou a ty co to drželi tak uplne si nemohou vynachválit ☺️
Také jsem pro zdravý styl a ne pokoušet zdraví. Mimochodem ketóza je stav organismu, který se zdravím nemá nic společného - ano zhubnete - to je jediná pozitivní stránka věci, ale že si poškozujete zdraví, především játra, to už vám nikdo neřekne, hlavně reklama ne..
jinak kamarádka měla také Ketomix - jak píše paní výše - zhubla 4 kg - což byla voda, a pak už ani deka, po dvou měsících naštvaně skončila.. ono vás to asi ani do té "pravé ketózy" nedostane
@petulejan ta ketodieta neni nic nezdraveho clovek ji 5krrat denne a zapojí se i do pohybu
Je to proteinové dieta
A po sleze az skončí tak by si clovek akorat mel navyknout na to jist zdravěji
Ale dekuji za nazor ;)
@verunka3101 držel kolega, zhubnul 6kg a po ukončení obratem 8kg nabral.
@linda_22 no takhle mi to jeste nikdo nenapsal no
Ale zase kamaradka tak ta schodila za mesic a pul 22kg s ketodietou tak je to hubnutí mozna individualni
znama v keto diete jede uz si 3-4 roky, vzdy 5-6 mesicu drzi zhubne 10-15kg, pak hezky za par mesicu vse plus jeste nejaky bonus nabere a tak jde zase po case znovu do toho, takhle uz to zvladla 3-4 otocit. stalo to hromadu prachu a ve vysledku ma vic nez kdyz zacinala.
napsat ze ketodieta neni nic nezdraveho je fakt kec. pro telo neni zdrave ani prospesne byt na sackach s radoby stravou. navic pri spravne ketozy by mel byt clovek pod lekarskym dohledem a pravidelne sledovan.
@verunka3101 je to jen rada,utratite bůhví kolik za absolutní nesmysl. Moje sestřenice držela něco podobného a taky shodila,ale opět nabrala. Když vám někdo radi jíst pětkrát denně,zdravé jídlo,tak si nedělá žádnou placenou reklamu,narozdil od keto diety. To ty prachy raději vrazim do kuchařek a jídla co se dá jíst a ještě si pochutnam. Ale myslím že jste přesvědčena na to to skusit,tak držím palce a bacha na zdraví 🍀
Jako každá dieta, nenaučí vás jíst správně, takže efekt je na chvilku a pak přijde jojo. Pokud nezměníš důvod, proč jsi přibrala, tak se nikam nepohneš, jedině s váhou nahoru..
Jak píšou některé holky,pravidelná strava a pohyb. Prostě tělo nesmí hladovet,aby si pak z jídla dělalo tukové zásoby na "horší " časy. Když se organismus naučí,že bude pravidelně dostávat přísun energie,nebude ukládat tuk a pohybem ten,co už je,přemění na svalovou hmotu. Není to ani tak o schazovani kil,ale o ztrátě centimetrů . Mě se podařilo hodně shodit omylem,když jsem začala pravidelně jíst kvůli žaludečním vředům. Za 14dní 7kg dole,ale pracovala jsem taky jako pošťačka,takže pohybu až až
@verunka3101 ahojky, mě se povedlo díky keto zhubnout 10 kg a už si tu váhu držím i po mateřství. Díky keto jsem se naucila pravidelně a zdravě jíst 😊
@verunka3101 V první řadě si nech zjistit stav svých ledvin. Diety se zvýšeným obsahem bílkovin škodí, pokud nejsou ledviny v naprostém pořádku.
Tady je to rozepsané: https://vyzivovykonzultant.cz/ketodiet-recenze-...
@verunka3101 Lepší než komerčně dodávané polotovary pro ketodietu je sestavit si jídelníček pro ketodietu sama a snažit se jíst low carb. Je pak větší šance, že si člověk některé návyky odnese i do budoucna, až přestane držet dietu. Já takhle zhubla 5 kilo a nepřibrala zpět ani deko. A to jsem před tím počítala kalorie, hlídala kalorické tabulky a nic.
Nedržela jsem přímo ketodiet, ale konkurenční firmu a zhubla jsem jak jsem chtěla. Váhu si už roky držím.
U držení této diety je důležité projít všechny fáze, což dodrží málokdo ( a pak se vriska jak to nefunguje). Člověk se naučí konzumovat velké množství zeleniny, jíst pravidelně (i pravidelnost ve stravování je podmínkou). Jojo efekt nastane v případě praseni a vrácení se k původnímu stylu stravování, který vede k obezitě. Což málokdo přizná.. pokud máš otázky, napiš mi SZ.
@verunka3101 Já jsem od půlky ledna na Ketomix a jsem spokojená. Shodila jsem nějakých 13 kg, hlad nemám, cítím se dobře. Vyhovuje mi, že nad tím nemusím přemýšlet, sestavovat si nějaký jídelníčky a tak. To fakt dělat nebudu. Takže za mě super a doporučuju.
Jinak znám člověka, který měl taky Ketomix, shodil fakt hodně a i po dlouhé dobe si váhu drží.
@verunka3101 já díky ketoditě zhubla 20 kg za necelé čtyři měsíce.. rok a půl se váha držela pak jsem postupně úplně vše nabrala zpět.. není to trvale.. musela by jsi neustále jíst bezmocně potraviny, cukry atd.. a zdravé to skutečně není.. i když kila dolů letí neskutečně dolů.. u mě to bylo co 1 kg to cm v pase...
Jinak kdyby jste měl nikdo zájem mám doma dost proteinových jídel.. pudinky, polévky.. pořizovací cena 45-65 kc.. pytlecek bych nabídla za 20 Kč . Je to od firmy Dietalarge.. od této firmy jsem si výrobky kupovala od Ketodiet nikdy...
Za sebe i své okolí doporučuji zkusit Low carb. Žádné jídlo z pytlíku, žádné hladovění. Prvních pár dní je náročných, jelikož má tělo absťák po cukru, ale potom už je to úplná brnkačka. Mě osobně stačí jíst 3x denně, nehladovím a nejsem unavená. Není to ale dieta, je to životní styl. Jde o výrazné omezení sacharidů ve stravě. Takže žádné přílohy, pečivo, sladkosti. Takže hodně zeleniny a navýšení tuků. Za 2 měsíce mám dole 7kg, ale hlavně i cm.
S keto zkušenosti nemám, jen zkouším doporučit i jiné varianty 🙂
Nestojí to za to. Akorát si zničíš tělo. A ještě je to nesmyslné drahý chemický hnus.
Pár ženských znám, plus moje kolegyně. Takže takhle, prý se po této dietě přichází o železo, podíl masa a jiných potravin s železem v pytlikach nebude valný, jestli je tam dáno uměle nevím. Těch několik dam co znám zhublo rychle, ty co si podle toho upravily jídelníček jsou dále hubené, ostatní naopak. Z doslechu vím že to někdo bral když chtěl zhubnout rychle na dovolenou nebo na ples. Kolegyně taky zhubla rychle ovšem jak začala jíst "normálně" tak začíná polehoucku nabírat. Druhá kolegyně taky zhubla rychle ale drží to chvilku tak nevím, ta ale není komplet na těhle jídlech, má asi jenom večeře nebo obědy nevím. Drahé je to, to je fakt, když potřebujete shodit rychle proč ne, ale pak je potřeba překopat jídelníček natrvalo nebo hodně dlouho. Upřímně moc o tom nevím, říkám pouze co vidím u jiných.
Vsechny diety jsou o tom, ze pravidelne jis. Takze si dej za den 5 porci jidla a neres Keto kraviny. Az budes mit po diete, sezeres na co prijdes. Je kepsi se to naucis s jidlem sama. Zadny srajdy a pravidelný prisun
Ja nemam osobni zkusenost, ale ma sestra ano. Nejdriv mela mesic ketonovou dietu a zhubla myslim, ze 10kg a nyni ji normalne plus si treba k snidani nebo ke svacine da neco z te diety a jen si tu vahu udrzuje🙂 A slusi ji to.
Segra je clovek, ktery ve tri rano rabuje spajzku a da si susenku 🤣
Za mě taky špatně, hrozí tam obrovský jojo efekt. Pokud chces do něčeho investovat peníze, tak bez za opravdovým výživovým poradcem nebo si najmi trenéra, oni ti jsou také schopni udělat jídelníček na míru a pomůžou ti s problémovými partiemi. Málokdo po skončení tohoto typu diet nenabere zpátky a je to nezdravé, není to jídlo, jen náhražky.
@verunka3101 Já sní mám velice dobré zkušenosti
Je to rok a půl, co jsem se rozhodla proto objednat si balíček od ketodiet a žádný jojo efekt se holky nekonal. Je to o tom, jak si to vy samy nastavíte. Navíc vzhledem k tomu jakou mají nabídku produktů, tak se dá jídelníček krásně poskládat i po ukončení diety tak, aby mu nešla váha nahoru, ale ba naopak ještě pořád hubnul 🙂. Moje zkušenost je suprová a jsem za ni ráda, protože jsem zhubla 9 kilo a konečně můžu říct, že se cítím dobře.
Ahoj, nemyslim si, ze je to neco supr, ale po zhubnuti zname jsem to take zkusila. Zhubla jsem 11 kg a 2 mam zpet. Uz pul roku vahu drzim. Potrebovala jsem se nejak nakopnout, jinak to bohuzel neslo. Ale! Nemuzu se zacit cpat, jako u vseho, byl by jo-jo efekt. Co je dulezite dodat, mela jsem udelane krevni testy, zda jsem ok. Jina znama do toho sla a nebylo ji zrovna dobre. Nakonec vahu snizila, ale zacatek byl dost neprijemny.
Zkusila jsem oboje, i Keto a pak asi 5 mesíců jsem jela Low carb, ale jsem pitomá, nejsem schopna to udržet a pokaždé jo jo efekt.. ted jedu další kolo LC a prvky Keto ( mám ráda jejich nápoje ) a uvidíme..
Ahojky, ja ji zrovna 14 dni uzivam. Jedu Ketomix a zhubla jsem uz 4 kg. Ja jsem z ni nadsena 😉