Zdravím,
je tu někdo, kdo teď nedávno objednával na intimissimi?
Minulý týden mi v jeden den přišly 3 emaily, že mou obj.registrují, pak expedují a nakonec doručili.
Balíček doteď nedorazil. Psala jsem na info linku, ale bez reakce.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo třeba telefonní číslo, kam bych se mohla obrátit? 🙂 Bohužel jsem nic funkčního neobjevila ...
🙏🏼😊
@b91 ja teda neobjednavala z intimissimi, ale brala jsem neco v Tezenis, uplne poprve a byla jsem prekvapena, protoze jak rikas, prislo mi, ze objednavka je dorucena a ja nic v rukach nemela. Az kdyz jsem v tom emailu o doruceni objednavky rozklikla sledovani zasilky (tracking), tak tam bylo, ze balicek dali do jednoho obchodu s kolama, kde je ulozne misto a musela jsem si tam pro to jit. Coz me prekvapilo, nikdo tady ani zvonit nezkousel a rovnou to dali tam. Podruhe to udelali stejne. Oboji UPS
@evinahosta a nejsi z Olomouce? :D taky to mám v obchodě cyklo 😃
@b91 jee, ctu to az ted, ale jo, jsem z Olomouce 😀
@b91 ty jo, ted se divam na fotku - ten svet je malej 😀 Cau Baru, tady Evca ze stredni 😀 😀 neumim poslat sz, prd se tady vyznam, tak pisu takhle 😀
@evinahosta ja se počůrám 😂😂. Ahoj Evi 🙏🏼😂
@b91 objednávam pravidelně, vozi UPS, přesně na čas. Nemůžu si stěžovat. Podívej se na tracking, nejspíš Ti objednávku někdo převzal.