Pětileté dítě a počůrávání. Řešil někdo u tak starého dítěte?

ploutvicka59
2. pro 2022

Ahoj všem, čerstvě pětiletá se mi už potřetí tento týden počůrala. Dvakrát při spaní ve školce,jednou v noci. Jednou ve školce prý řekla,že to bylo z toho,že jí táta pouštěl bubaky,přičemž je doma zákaz. Dnes nevím jaký byl důvod. Řešil to někdo u takhle starého dítěte? Je mi za ní za chudinku stydno a bojím se,aby se jí ve školce děcka naposlebovala😞
Je pravda,že doma nám to úplně neklape s jejím tatínkem,tak že by souvislost? Vyhledat dětského psychologa?

j.a.n.i
2. pro 2022

@ploutvicka59 Může to s tím souviset, ale na druhou stranu, pokud se ji to nestávalo a najednou 3x v jednom týdnu, tak bych spíš pátrala, zda nemá lehký zánět močáku, či tak něco.

neomenia
2. pro 2022

Určitě tam bude souvislost. Nechte vyšetřit moč a když to bude v pohodě, tak intenzivní terapie ( rodinná), děti jsou jako houba a nasávají ovzduší v rodině.

ploutvicka59
autor
2. pro 2022

@j.a.n.i no ještě mi došlo,že je to od doby,co je ve školce čert z krabice u dveří a učitelka jim ukazovala krampusaky,to mi řekla včera....

l01991
2. pro 2022

@ploutvicka59 no to si ta učitelka robi srandu ne?Ukazovat dětem ve školce krampusaky....

ploutvicka59
autor
2. pro 2022

@l01991 v pondělí se na ně chystám,nejlépe rovnou za ředitelkou,protože tohle je extrém. Já sama se jich bojím,natoz děti..

neomenia
2. pro 2022

@ploutvicka59 to si dělá legraci! Tonje neskutečný 😢

pavlinar
3. pro 2022

Prve bych vyloucila ty zdravotni duvody. A pak "vysetrovala" bubaky od taty a certy od ucitelky. Stejne si myslim, ze dlouhodoba domaci nepohoda je horsi, nez vsichni certi sveta