Maminky,prosim,jake pouzivate natahovaci plenky? My meli porad pampers vel. 5,ale zda se mi ze strasne pachnou. Chtela bych nejake jine,dcera je ma jen na spani a delsi cestu autem.
@pettrus1210 Mají i natahovací? Dívala jsem se po nich a nenašla...
Chteli jsme take natahovaci pampersky zmenit, ale uz jsme zkusili natahovaci pleny z DM, Rossmenna i Dada a vsechny jsou naprd pro hubene deti, pac ve velikosti pet hrozně siroke, nemaji gumicky v pase a vubec nesedi, jsou hodně volne...🤔 Museli jsme se vratit k pamperskam...🙄
Mame Tesco -cerveny balik,vel.5 a docela jsem pozitivne prekvapena,vse je ok 🙂
Dada 5 pantsky - jinak my jsme takhle používali místo jednorázovek učící kalhotky
Zrovna o vikendu jsem zacala davat na noc natahovaci Pampers premium care (bile) a spokojenost. Kupovala jsem je ale v Nemecku, u nas jsem je nevidela, jen tyrkysove. V dm jsem natahovaci plenky taky nevidela, mozna je u nas jen male dm s omezenym sortimentem, lepsi vyber bude asi ve vetsim dm.
Huggiesky, ale rekla bych,ze obcas noc nevydzi :/
Máme taky DM, Pampers se šíleně zhoršily, tahaj sem ty pro východní trh. Jinak jsem objevila ještě Monperi, poslali sice vzorek nenatahovacích, ale vypadají dobře a dělají i navlékací.
@martulka6188 natahovací mají, ale jak už je tu zmineno, pětky jsou v pase volnější pro hubenoury🙂 a ctyrky byly zase uz kratke.
Plenky z DM Babylove