Kam s dítětem, když musíte na záchod?

nupta
9. črc 2017

Jak to děláte - matky kojenců a batolat - když už opravdu musíte odběhnout na záchod?

Budu ráda za vaše tipy.

smecka
9. črc 2017

To jsou starosti 😂 😂

lavita
9. črc 2017

dejme tomu, že pokud by nemohlo být miminko samo, vezmu ho s sebou s lehátkem

makronka222
9. črc 2017

Pokud myslis doma, tak proste jdu na wc a dite dam bud do postylky, nebo necham kde je, u nas doma se ji nema co stat. Kdyz jsem venku, jdu s ni. Prece dite nenecham nekde venku...

kamiska
9. črc 2017

Necham na zemi? 🙂)

nupta
autor
9. črc 2017

No jo, mateřství si plně užívám.
@smecka

annasmyckova
9. črc 2017

nečůrat, přebytečnou vodu vykojit..😉 dělám si srandu, párkrát jsem to řešila třeba v čekárně u doktora, ale většinou jsem si brala mimi s sebou (v autosedačce) nebo pokud je tam nějaká známá maminka, tak svěřila k hlídání. Ve městě, ve vlaku...atd vždy děti s sebou, pokud jsem na ně sama.

nupta
autor
9. črc 2017

@kamiska
@makronka222
@lavita

Na zemi samotného nechávat nechci, učí se postavovat a pak padat, v postýlce se zaseknul o šprycle.

pmedilkova
9. črc 2017

@nupta njn tak to vas lituji...

annasmyckova
9. črc 2017

@nupta jo to jsem nepochopila, že se ptáš na doma...nechodící dítě jsem nechávala v postýlce nebo vajíčku a batolátko brala s sebou do koupelny -posadila do vany s hračkami, abych se mohla v klidu...

ssandy
9. črc 2017

Nechat kde je, v houpatku s sebou, do postylky, do ohradky, prikurtovat do kocarku, zalezi na veku. Nikdy jsem to moc neresila. Venku beru s sebou kocar do kabinky pro invalidy, kdyz neni, tak si necham i pootevrene dvere.Samotny kocar jsem venku nikdy nenechala. Pripadne poprosit nejakou maminku, jestli muze chvili pohlidat, to by nemel byt problem.

superkousky
9. črc 2017

@nupta Tak pokud dítko nechceš nechávat samotné, tak si ho musíš brát na WC nebo počkat , až dorazí domů chlap 😉 .

veronikav31
9. črc 2017

@nupta nechat jej na zemi,i když se staví, pádům se nevyhnete.A nebo si jej brát s lehátkem k wc. Malou jsme nechávali na zemi když se učila stavět a nikdy problém nebyl,padat se naučila rychle,stejně jako chodit a nikdy si nic neudělala-měla plínu

kamiska
9. črc 2017

@nupta no a prave proto na zemi... a to stojis u nej a chytas ho? Holt se 3x bouchne a pak se to nauci - to holt patri k zivotu a k uceni.

izz76
9. črc 2017

@nupta Dokud dítě nelezlo,zůstalo při mém odchodu na wc,kde bylo,když začlo lézt,dolezlo si za mhou všude,tedy i na záchod🙂

verusky
9. črc 2017

tak ja zapinam televizi 🙂 ranni kouzelna skolka 🙂 a kdyz byly deti mensi nebo jsme jeste televizi nemeli, tak holt davat na zachode ci u zachodu hracky, ktere nemaji cely den, tak jsou jim vzacnejsi 🙂

panickatlamicka
9. črc 2017

@nupta nijak. Odbehnu na zachod. Vetsinou to mam s asistenci.

panickatlamicka
9. črc 2017

@nupta no a co, tk se parkrat baci do kebulky. Ja nikdy deti v zadne ohradce ci podobnem radoby bezpecnem zarizeni nemela. Vzdy na zemi.

annasmyckova
9. črc 2017
panickatlamicka
9. črc 2017

@superkousky tak jestli ma chlapa kamionaka, tak to bude sakra dlouhej tejden. 😂

mississka11
9. črc 2017

Do postýlky, ohradky, nechat na zemi, do sedačky, lehátka nebo vzít s sebou? Dcera predtim, než uměla chodit, tak výborně lezla... třeba na kuchyňskou linku, jídelní stůl... prisunula si židli. I dnes (27 měsíců) chodí do koupelny se mnou. Dřív se válela na zemi, teď si "čte" etikety...

superkousky
9. črc 2017

@panickatlamicka Já myslím, že po pár dnech by jí ten strach přešel a příroda by zvítězila 😀 .

krystalka
9. črc 2017

@nupta - to jako vážně? Dáš ho do postýlky, do ohrádky, připoutáš do jídelní židličky, nebo si ho vezmeš sebou 🙂....měla jsem extrémně kontaktní dítě, které beze mne do určitého věku nevydrželo ani chvilku...když jsem se šla sprchovat a nebyl zrovna doma manžel, tak jsem si ho dala do autosedačky (nebo do lehátka, ale to jsme neměli) a vzala jsem si ho s sebou do koupelny 🙂

kukukacka
9. črc 2017

Otevrit dvere a posadit pred sebe 🙂 povidat si s nim apod. Moje dcerka se pak taky stavela a splachovala mi zachod pokazde jak to slo ;) z wc jsem sla cista jako novorozene 🙂))) a mala mela o zabavu postarano!

hani007
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alkuska
9. črc 2017

Nechávala jsem a budu nechávat tam kde je, v žádném případě si nehodlám dceru naučit chodit s sebou na záchod. Velmi rychle pochopila, že tam se mnou prostě nepůjde ať křičí jak chce, vždy jsem jí přes dveře odpovídala aby věděla, že tam pořád jsem, ale neotevřela dveře. Párkrát jsem jí ukázala jak se na záchodě se sedí a vše vysvětlila, aby věděla o co jde, ale víckrát ne. Takže teď jen oznámím, že maminka jde čurat a dcerka ví, že odejdu a za chvilku přijdu a že přes to nejede vlak. Už se ani nesnaží na mě dobývat, v pohodě si hraje a čeká, až se vrátím. Kdyby v budoucnu začla někam šplhat nebo něco podobného, strčila bych ji do postýlky. Že se zasekne o šprycle? No tak ji vysvobodím až se vrátím, ty dvě minuty to přežije a příště si dá pozor. A klidně mi říkejte matka drsoň 😎

mysicka_lb
10. črc 2017

Já jsem si úplně malé miminko brala do autosedačky před WC, větší jsem nechávala na zemi. Když už to začalo být nebezpečné, šla jsem na WC, jeho nechala co nejdál v bytě a pak na něj ze záchodu volala - lezl či se plazil za mnou a většinou mu to vydalo právě na dobu, než jsem vykonala potřebu. Pak už jsem dítě jen nechávala, kde je, akorát jednu dobu, kdy jsem učila na nočník, jsem si ho brala s sebou a vysvětlovala. Postýlku ani ohrádku jsem nikdy neměla a nejsem a nechci být matka drsoň.

veronikav31
10. črc 2017

@alkuska každá ať dělá co chce. já dcerku beru na záchod,ale z jednoho důvodu-učíme na nočník a to je velice dobrá průprava.Já sedím na wc,dcerka na nočníku a nebo na sedátku na wc,ráda se utírá toaletním papírem 🙂 Ohrádku nemám a ani nebudeme mít a postýlku má čistě na spaní. No a co,že chce někam šplhat,od toho je to dítě. Matka drsoň? to bych vás nenazvala

panickatlamicka
10. črc 2017

@mysicka_lb jo, to jsem tez delavala, kdyz deti teprv lezly, plazily se. Mam celkem dlouhou drahu z loznice na zachod, takze nez skvrne vitezoslavne zahykalo u mych nohou, byla jsem vetsinou jiz ve finale. Ovsem citila jsem se velmi dotcena, kdyz dite cestou potkalo neco zajimaveho, cemu dalo prednost prede mnou. 😅

balet
10. črc 2017

@nupta No to se obrnte trpelivosti, protoze az zacne tapat, bude padat stokrat za hodinu. Jinak lezici dite bylo v postylce, ohradce na hraci dece nebo kosiku ci lehatku, plazici se vetsinou lezelo pred wc na zemi a lezouci a ted chodici proste nechavam tam kde je a jdu na wc. Buďto přijde nebo si hraje apod...Nereste blbosti nebo se z ostatních veci zblaznite. 😂 A to, ze date na dve minuty dite do postylky nez si dojdete na zachod z vas neudela drsone. To my, co davame spat dite do postylky na celou noc, jsme huste drsonky! A v podstate tim nase deti tyrame v primem prenosu...😂😃

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz