Ahoj holky, mladší dcera 2 a 1/4 roku je od prosince bez plen, na začátku se asi 14 dní přičůrávala, malinká kapička před každým čůráním, ale jinak super. V podstatě se sama odplenkovala už v roce a půl, když měla neštovice a asi jí byla nepříjemná plína, tak si ji začala sundavat a doma nahatá chodila na nočník. V prosinci jsem ji doma začala dávat kalhotky a na ven přestala dávat plínu, neprotestovala a po těch 14 dnech “kapiček” už bez problémů. Jenže minulý týden začala opět “kapičkovat” skoro před každým čůráním, takže pořád převlíkám jak magor 🤦🏽♀️ Durch nejde nikdy. Na nic si při čůrání nestěžuje, zatím ji nechci tahat k doktorce, chci tomu dát čas, ale samozřejmě ji případně nechám vyšetřit moč. Starší toto měla ve 3 letech, když nastoupila do nové školky, mladší nastoupila do nové školky po Novém roce (ve staré školce zavřeli její třídu bohužel), tak už mi to přijde dlouho, ale možné je všechno… nemáte některá podobnou zkušenost? Co vám případně pomohlo? Já vím, že je ještě maličká a má nárok, ale teď v zimě jsou ty vlhké spoďáry na prd 🫣🥺 sice nosím náhradní, ale i ty někdy dojdou.
Nikdo nema zkusenost? 🥺