Ahoj, holky co dáváte dětem do školky za oblečení? U nás je poslední dobou takové to,, jarní,, počasí, tj. každou chvíli jinak, ale na oteplovaky už to není, na leginy ale ještě taky ne. :(
Zateplené kalhoty a termolegíny. Až bude tepleji (10°C až 15°C)tak jen zateplené kalhoty, pak přejdeme na tepláky.
Já dávám zateplené kalhoty a punčocháče, tričko, mikča a zimní bunda, pak hodlám dávat tohle https://www.lidl-shop.cz/LUPILU-Divci-nepromoka...
Porad softshellové kalhoty a pod ne leginy ( ve kterých je pak vevnitř ve školce). Dělám to tak celý rok od podzimu až do oteplení. Pak jen leginy dovnitř / na ven, ev kraťasy květen, červen.
softschellové kalhoty, dle počasí tateplené nebo lehčí, když je kolem nuly a méně, tak i podvlíkačky
Já dávám dcerce do školky legíny a přes ně tepláky, ve školce tepláky sundá,, do třídy jde v legínách a když jdou ven, obleče si přes legíny tepláky (klasické, ani extra teplé, ani tenké). A jinak přes triko tenčí mikinu a zimní bundu, šála (takový ten tunel) a čepice. Může prostě sundat vrstvu dle počasí a teploty.
Softshellky, buď klasické, nebo mám takové zimní, tlusté, ty dávám většinou když je do těch 5 stupňů, pak už ty slabší. Nepodvlíkám. No a triko, když je tepleji, tak s krátkým rukávem, když chladněji, tak s dlouhým. Mikču taky podle počasí buď teplejší nebo tenčí a bundy taky střídám dvě - podzimní/jarní a zimní. Nákrčník, čepku. Když je chladno, nebo sníh, tak rukavice. A peru teď skoro každý den, chodí na zahradu za každého počasí a to oblečení podle toho vypadá. Mám pocit, že tam snad v tom blátě válejí sudy či co 🙂
Dneska jsem dala zimní softshellové kalhoty, nátělník, triko s dlouhým rukávem, zimní bundu, tenký nákrčník, tenkou čepici.
Koukám, že jsem krkavčí matka. Dcera chodí do školky v legínách a šatech (takové ty tričkové, s dlouhým rukávem), mikina, bunda. Na ven má obyčejné tepláky.
Pokud je fakt zima (a tím myslím, že je fakt pod nulou a ne to, co je venku teď), tak na cestu si na legíny dá pletené návleky a na ven má softshellové kalhoty nebo zateplené šusťáky.
Upřímně - když při vyzvedávání vidím, jak mámy rvou na děti nátělník, triko, mikinu, občas ještě vestu, na to fakt echt zimní bundu. Na spodek punčocháče, lyžařské kalhoty, dvoje ponožky. A samy mají jen triko a rozepnutý kabát, tak mi to hlava nebere.
Ma normalni kalhoty, silnejsi leginy, teplaky. Bundu, mikinu, triko. Zima neni...
Syn měl dneska rifle, triko s dlouhým rukávem, tenčí svetr, zimní bundu, tenkou čepici a zimní boty🙂 šli na divadelní představení, jinak by měl tenké softky.
Davam softshellky 😉 nebo takovety gumove z lidlu na ksandy a pod to teplacky. Spinu jen.setres a nemusis to hned prat....
Zatím zateplené softshellky unuo,pod to legíny, jak se bude zvyšovat teplota,tak místo zateplených budou jen tenoučké letní. Odpo když občas svítí sluníčko a je pocitově teplo,tak jde jen v těch legínách, ale ráno softshellky musí být.
Sotshelove kalhoty, teplou mikinu, lehkou bundu - neni uz zima, neni treba aby byly extremne navleceny - vtipne jsou ve skolce ty extremy - jedno ditko vypada ze vyrazi na expedici na severni pol a pak mame ve skolce extra otuzilce - ten vetsinu zimy chodil jen v softshelove mikine a tenke bunde (pani ucitelky vzdy a neni ti zima ? a on se opta zda si fakt musi brat i tu bundu)
Syn ted chodí v teplakach, tilko, triko s dlouhým. Na ven softshelky - misto teplaku, mikina, čepice, nakrcnik a bunda jeste zimni. Bydlíme ve středních čechách, takže žádnou zimu tu nemame😀
Dcera je hubena a je zmrzlina, takze ma tenke leginky, na to silnejsi nebo slabsi softshelky dle pocasi, nahoru tricko s dlouhym, kdyz je chladneji, tak jeste kosilku (ve tride jim dost vetraji a ji je pak v triku zima), na to fleece mikcu a zatim zimni bundu. plus cepici a nakrcnik.
Koukám, že naše dítě je teda extra horkokrevný. Do školky na ven má softshellky bez punčocháčů (i v zimě), když jdeme ze školky a vím, že se nebude nikde válet, tak jde normálně jen v teplákách...navrch má mikinu a takovou tenčí zimní bundu. Jo a tradičně se cestou ze školky stavujeme pro nanuka, když je pod nulou, tak ho líže v rukavicích, ale trvá na něm. :D
Dcera chodí v punčocháčích, sukýnce a v tričku s dlouhým rukávem. Nikdy si nestěžovala, že by ji bylo horko, nebo naopak. Když je větší zima, tak jí dávám i svetřík, který si hned ve školce sundá. 🙂
Dávám ji jako domácí tričko a punčochy a pak na ven si na to vezme softshellky(vyteplené) a mikču bundu. Čepici a nákrčník. A zatím i zimní boty. U nás je po rapnu furt zima
Ahoj, mám kluka 2 třída. Oblékáme kalhoty s podšívkou, triko slabší mikina a stále zimní bunda. U nás po ránu stále -1. Vím , že holky od sousedů nosí ( zimní legíny).