Ahoj 🙂 Můžete mi některá poradit s dávkováním. V lékárně říkali 2x denně, ale neřekli množství, někde jsem četla, že naráz 5 kuliček. Mám 3 měsíční miminko, takže už nepotřebuju rozjet laktaci, jen podpořit tvorbu mlíčko, mám ho už málo ☹
Moc děkuju za odpoved 🙂
Ahoj, také ji beru, mám dávkování 2x denně 5 granulí na podporu kojení. Snažím se tak půl hodinky před i po vycucání granulí nejíst. Zatím funguje bez problému 😉
Taky jsem je brala, 2x denně 5 granulí, ale na mě to nefungovalo. Mně pomohlo být v klidu po psychické stránce. Když jsem to přestala tolik řešit, mlíčka bylo víc 😀
Jak píšou holky, 2x denně 5 kuliček. Má se u toho taky hodně pít. Mně to pomohlo, měla jsem pozdní nástup laktace (první týden ani kapka)...
ahojte,ako sa to uziva?pod jazyk alebo zapit alebo ako?diky
normálně cucat a nechat rozpustit v puse 🙂
Má se to nechat rozpustit pod jazykem, nemá se 15 minut před tím jíst ani pít. Nemělo by se pít kafe, protože to má dost výraznou chuť a pak by to nefungovalo.
Nekdo říká ze se nesmibrat dlouhodobě a nekdo zase ze každý den klidne mesic.V lekarne nevedeli.?
Ahojte,prosim mohu mit dotaz-jak dlouho vydrzi jedno to baleni??? Kolik 5-ti granulovych davek obsahuje? Dekuji moc za info.
ahoj děvčata chtěla jsem se taky zeptat na ty homeopatika ja vim že mam zatim do porodu daleko ale zajima mě to z duvodu že u dcerky jsem o tom ani nevěděla a měla sem mliko jen prvnich 14dni možna to bylo i tim že mala se už v porodnici nedokazala přisat a ja jen odstřikavala ale už cestou domu z porodnice sem musela koupit sunar protože i v porodnici mi ji přikrmovali nutrilonem. Ted čekame chlapečka a ja nevim jestli nebude stejny problem jakože raději bych chtěla kojit kvuli uspory času ale par lidi mi řika že pry kojit nebudu když jsem nekojila malou a tak bych chtěla vědět jestli bych si měla pořidit ty homeopatika jestli mi to pomuže
ahoj, obvykle se bere jedna dávka 5 granulí, v knížce o homeopatii jsem našla 3-4x denně, ale stačí podle potřeby, tj. pokud bys pociťovala nedostatek mlíčka, tak si to dej pár dní dvakrát deně, to by mělo stačit. Já na ně nedám dopustit - několikrát jsem je použila, a pořád kojím 😉 A při braní homeo by se neměly mentolové věci (máta), třeba žvýkačky a od jídla bys měla mít min. 15 minut odstup - prostě mít "neutrálně" v puse, protože se to vstřebává sliznicí.