Dobrý večer maminky,
Kojím za měsíc už rok mojí dcerku, je hrozně závislá na prsu, spí na něm (i v noci v posteli) a přes den je na něm třeba furt, klidně po 10 min, jen si cucne, jde k bazénku a zpět si cucnout, když jdeme ale ven, tak vydrží i 4 hodiny bez něj. Papá taky normálně příkrmy, ale pak zase jde k prsu a dnes jsem taková nevrlá.. Teď k večeru jsem si mačkala prso a nic z toho už moc neteklo, popíšu jak to asi vypadá: Zmáčknu prso, 4x lehce něco stříkne a pak už nic, 2 min musím pockat a je to to stejné. Nevím zda se třeba moc nepozoruji, ale bojím se zda mi mléko uz “neodchází” zda nemám uz koupit raději UM, co když má malá hlad, proto je furt na prsu, ale zase by nevydržela venku tak dlouho a celou noc by nespala.. no nevím.. toto co teď popisují se mi stalo dnes, jinak nikdy. Můžete mi prosím říct a poradit, co to a co mám dělat?
Děkuji 😭❤️
@petradt1986 Jeje, moc moc děkuji za radu. ❤️
Teď jsem ji uspala a ta hltala to mléko a já jen kapku nechápu 😂 ano určitě to bere jako dudák, ona ho proste nechce a nechtěla už od narození.. jsi moc hodna moc dekuji!
@makkyv uvidis, kdyby mela hlad, tak se ti treba budi večer apod. A jak pises venku si nevzpomene. Tak ze ji to staci. I jako nahrazka dudaku.
U nas maly to potom mel fakt jen jako dudak, netahal fakt jen dudal. Tak jsem to potom odbourala, protoze fakt bastil uz jen tužší stravu. Jinak by se mnou spal snad az do skolky prilepeny u prsa. 🙂
Holky děkuji🙏🏻😘
@makkyv taky mám 11 měsíčního závislaka 😁 taky během dne pořád chodí a tahá mi tričko, že chce prso, přitom si většinou jen cucne a je to, jindy ale pije dost. V noci spí také pricucnuty, dudlíka nikdy nechtěl.. myslím ale, že nedostatkem mléka netrpí 😉 taky mi většinou přijde, že tam toho mléka asi moc není, ale když začne pít pořádně, tak je ho evidentně dost 😉 já jsem spis zvědavá, jak se jednou odstaví 😁😁😁 ale zatím to neřeším 😉
Píšeš že si jen cucne. Nemá to už jen jako dudáka? Nebo spíš se "nezasytí", ale jen to má místo pití? Ono skoro v roce, už to ani samo neteklo(mně), ale prcek si vytáhl co chce. Pak to tedy měl jak píšeš. Jen prostě se ududával, tak jsme najeli na plnohodnotnou stravu(v roce) s tím že večer už měl kaše a spinkal celou noc.
Ale podruhé když to čtu tak to vypadá, ze ji to stačí, když tahá skoro celý den.. Kdyby měla hlad, ozve se jinak, toho bych se nebála. A myslim, ze bys to poznala(třeba by víc baštila prikrmy a tak).