Ahoj holky, SOS! Nikdy jsem nemela problem s laktaci, plne odkojene tri deti. Ted mam cerstve miminko (2 mesice) a bohuzel nas hospitalizovali pro dusnost, radi tady nake podelane RS viry a skoncili jsme na JIPce. Do ted jsem mela mleka na rozdavani a dnes v noci jako kdyz utne. Nakojim max 50ml, spis tak 30. Leju do sebe litry vody, piju kojici caj, prijkladam casteji nez obvykle… uz nevim co vic muzu pro to udelat. Sestricky rikaji, ze to je tim stresem, ze to tak ty kojici mamky dost casto mivaji a pak se jim ta laktace zase obnovi. Nevim, jestli me jen tak nechlacholi… mate s tim nekdo zkusenost? Na zacatku samozrejme ten stres byl obrovsky, ale ted uz jsem docela v pohode, maly se lepsi, vypada dobre. Ale ta prsa jako by zapomnela uplne co maji delat 😣
Prsa se už nenalevaji. Jak víte, že nakojite 50 ml? Vážite nebo jak?
Jinak i stres udělá hodně, já jsem zase neodsala ani kapku
@jjasmina ano, musim vazit pred a po kojeni. Ale uz je to na dobre ceste, prsa se mi zase zacinaji plnit! Ted kojim po 100ml 🙏🏼
Jj tak to je cajk, asi jen stres
Prsa se nalevat k prasknuti po 2-3 mes prestanou, to je normální, mleko se tvori pri sání. Dej tomu den dva, zas se laktace zvýší.