Kojení 10měsíčního syna. Jste na tom podobně?

neomenia
8. led 2020

Zdravím, chtěla bych se zeptat těch maminek, které mají doma závisláky na kojení. Syn se v 10 m kojí určitě přes den po 3 h stále, v noci po dvou h maximálně. Hodně jsem zhubla, jsem slabá jak matoha, vyčerpaná. Není to hlady, prikrmy basti docela dobře. Nechci skončit s kojením, ale zejména ty noci jsou děsný, jsem úplně vyčerpaná, kruhy pod očima.Odmita dudlíky, plive je i v polospanku, cajem ho neosidim. Vyplakat ho určitě neneecham. Asi mi neni pomoci, že? Leda ho odstavit asi... Ale to zatim nechci. Je na tom nekdo podobně? Pomůže mi slyšet, že nejsem sama 😁

shak29
8. led 2020

Ahojky, chapu tě. Mám doma neco podobneho, jen teda bude mit uz rok a pul. 😀
Nelezou prckovi zoubky? Máš ho u sebe v posteli?
Pokud ne, možná jen chce cítit tvoji přítomnost a vedet, ze tam jsi. 😊
Ty si na unavu dopln hořčik a pokud muzes, zdřímni si s malym pres den. 😉

meyryen
8. led 2020

@neomenia Radu nemám, ale chapu....mám 10 měsíční dceru, přes den kojim 3x a od půlnoci pak každou hodinu....dudlík nemá, hodně jim a energii dohanim sladkostmi, takže jsem nabrala cca 15 kg......spíme spolu v manželský posteli, rozvaluje se tak, že mám pocit, že mě každou chvíli skopne dolů....

neomenia
autor
8. led 2020

@shak29 jj, mam ho v posteli. Hořčík je dobrý nápad, zkusím.

shak29
8. led 2020

@neomenia tak mozna ty zoubky.
Jinak jeste ja mam ted vyzkousenej i Zeleny ječmen, 3 dny a mela sem vic energie 🙂
Drzim palce, ať je lip. 😁😉

neomenia
autor
8. led 2020

Zuby teď nelezou.. Ječmen taky zkusím.
@shak29

katgatoo
8. led 2020

Svoji zavislacku jsem dostavila ve 2 letech, do te doby taky pořád u prsa. Některé děti jsou prostě takové, nehledala bych v tom nějakou zákeřnost. Ale je to náročné, soucitim. Teď budu mít další mimino a hrozim se, jestli to bude totéž 😅

luj89
8. led 2020

To je uplně normální, i když pro maminku vyčerpávající. Co si odpočinout přes den s dítkem? V noci se obestlat polštáři a u kojení spát, nehlídat hodiny, neřešit kolikrát se kojil.

puhelin
8. led 2020

Jestli jeste zuby nema vsechny, urcite neomezuj kojeni. Pomaha mu od bolesti.
Dceru jsem od vecerniho a nocniho kojeni odlakala ve 22 mesicich, kdy jsem byla v 1. trimestru a byla jsem bez sily, stale nachlazena (zima 2019). Do te doby bylo porad neco - bolesti zubu, rustove bolesti, stres. Vitaminy pomahaji. Dokud jsem nemela druhe ditko, spala jsem skoro vzdy kdyz spala dcerka. Ted po narozeni syna to uz nejde a tak jsem na 2 kafich denne.

neomenia
autor
8. led 2020

@luj89 to delam, ale nepomaha to. Potřebovala bych spat někdy alespon 3 h v kuse, coz nejde... No a u kojeni nedokážu spát, prostě neusnu. Čekám, az se nakoji... No, snad to jesnou zkonci. Mam jeste 5 letou dceru, kojena take dlozho, ale zavislacek to nebyl🙂

neomenia
autor
8. led 2020

Tak jsem si poridila z lekarny mamavit s horcikem... A cekam ty zázraky.

jednaholkaa
8. led 2020

@neomenia Me pomaha se dospat pres den. V noci kojim snad kazdou hodinu, taky u toho neusnu.. A nebo o vikendech rano predat dite chlapovi a dospat se..