Dnes mu je 2 měsíce a týden a má hustou stolici a jsou v ní hleny čím to může být ? rýmu nemá
??????????????
Je tu někdo kdo mi může poradit?
My řešíme to samé, malá má hlen ve stolici asi do 1 měsíce, nyní má téměř 5. Vysadila jsem všechny mléčné výrobky, ale i cokoliv co obsahuje ŚTOPY mléka a trochu se to zlepšilo, ale má to pořád. Pokud nemá jiné problémy - bolesti břicha, ekzém, krev ve stolici, prospívá ......zkusila bych vysadit to mléko a jestli to nepomůže, tak bych to neřešila některé děti, co prý mají nám bylo řečeno
@ajurka Pokud kojíš, zkusila bych bezmléčnou dietu, pokud je malý na UM, dej mu Nutrilon Allergy care. Vydrž nejméně 10 dní. Pokud nedojde ke zlepšení, zajdi k dr.. Naše dcera měla také hlen ve stolici. Kojila jsem, také jsem držela bezmléčnou dietu, žádné zlepšení. Hlen zmizel s prvními příkrmy. Některé děti to tak mají a jak píše @kommarova, pokud nemá jiné příznaky, nejspíš to nic nebude.
ty probiotika jsi davala jiz pred nebo i potom co se objevil hlen, jak casto je davas?
bude to asi nejaka nesnasenlivost na potravu - coz je tezke zjiztit kdyz je kojeny.
@ajurka Hlen v stolici může (nemusí) být jedním z příznaků alergie na bílkovinu kravského mléka, kterou miminko dostává přes mateřské mléko. Obvykle to však má více příznaků než jenom hlen.