Ma niekto skusenost,ze pri kojeni sa chudne rychlejsie?Dakujem🙂
Mam. Asi 15 mesicu po prvnim porodu jsem mela bez sportu i diety idealni postavu. Kojila jsem stale temer plne. Ted po druhym porodu to pujde hur :(
4 mesice po porodu jsem na puvodni vaze. Cpu se ted jak prokopnuta a presto porad hubnu (nastesti). Nekde jsem cetla, ze kojeni odpovida vydeji cca 1009 kJ/den. Krat 30 dni a hned je to kilo tuku prepocteno na kJ 🙂
@kasandra33 i ja hubla pri kojeni
Z porodnice jsem odcházela a měla jsem už jen 3kg nahoře. Ty jsem dala dolů asi za měsíc. A další půlrok hubla tak, že jsem přemýšlela, co jíst, aby se to zastavilo. Zhubla jsem kojením ještě další 4kg. U mě to byla váha 47kg, což už bylo málo. Cpala jsem se sladkým. Ale denně jsem chodila cca 5-10km s kočárkem a kojila. Když jsem začala dávat příkrmy, váha se mi vrátila postupně na tu předtěhotenskou. A po ukončení kojení šla ještě +2kg. A s těmi se peru doteď 😂
V době kojení jsem měla svou nejnižší vahu🙂 pal to šlo pomalu nahoru..
Ano, obe děti kojené dlouhodobé, navrat na původní vahu do pul roku po porodu, a vždy další zhubnutí pod moji normu 3 kg.
kojeni na mou vahu nemelo zadny vliv
Kdybych neupravila stravu,tak rozhodně nezhubnu 🤷♀️
No... čekala jsem to lepší. Před tehu 171cm/59kg, rodit jsem šla s 77kg a asi tři měsíce po porodu jsem se dostala na 60,5kg a to stojí. Kojím hodně, jim normálně (ani málo, ani moc), chodím s kočárkem tydne 20-30km někdy i 40km. A břicho, to mám furt hnusný.
Já během kojení váhu držela (asi 3 měsíce po porodu jsem teda zhubla asi 12kg), ale po ukončení kojení 10 zase přibrala.
Ano, diky kojeni o 10 kg min nez pred tehotenstvim
Kojím skoro půl roku a po odchodu z porodnice jsem zhubla zatím jen nejake 2 kg, pohyb- denně cca 1 hod procházka s kočárkem
U mě to fungovalo, za dva týdny po porodu jsem oblékla nejmenší džíny, váhu před těhu jsem měla asi po měsíci a po dalším měsíci byla mínus 6 kilo oproti normálu. Hodně mě to vysávalo 😀 i když na dceřině váze to nebylo tolik znát, byla do 4m hubeňourek. Tu nejnižší váhu si držím doteď (dceři jsou skoro 2r). A to jsem jedla jak nezavřená a někdy i dost sladké :-/
Kojim zatím skoro 6měsiíců ,ale bohužel to jde dolů hrozně pomalu a to bych potřebovala 8kilo dolů na původní váhu ☹️Stravují se zdravě,cvičím a každé deko je vydřené.
@kasandra33 Jak mi jinak hubnutí vůbec nejde, kojení bylo jak zázrak. Na konci šestinedělí jsem byla téměř na své původní váze (něco bylo pryč po porodnici, celkově šlo o 15 kg). Ale stačilo přestat kojit v noci, jíst stejně (a nejedla jsem zrovna ukázkově) a bylo to za chvíli nahoře.
Ja jsem při kojení vzdycky hubla, díky tomu jsem pak měla o 5kg méně než před otehotnenim(kolem 50kg)
Já jsem kojila 2 roky, dostala jsem se na - asi 7-8kgy než před otěhotněním. Ale kolik bylo díky kojení, to nemůžu říct. Chodila jsem dost na procházky s kočárem. Taky záleží na výchozí váze a pod...
Někdo při kojení hubne, někdo přibírá...
Ja jsem bohuzel typ, co kojenim nehubne. Stale mam 8kg nahore, za 5 mesicu slezlo jen neco malo. Ale mam dost pohybu, snazim se jist zdrave, aby telu nic nechybelo, nemlsam a proste vyckavam, az se telo zas vzpamatuje a dojde mu, ze muze ty kila pustit 😀 Zajimavy je, ze kdyz se nehybu a cpu se cokoladou (stresovy zacatek karanteny), tak jsem aspon nepribrala ani deko. Uz jsem se ale zas srovnala, zdrave a pravidelne jidlo mi vyhovuje.
Ano, hubla jsem. Pak se to v pohodě vrátilo.
@hanulinka77 jsem na tom na chlup stejne
@kasandra33 Ano, hubla jsem vždy, měla jsem u prvního dítěte dokonce 4kg pod původní váhou před otěhotněním, ale vždy se mi pak vrátila zpět, naštěstí právě na tu jako před těhotenstvím.
Já jsem zhubla asi deset kilo bez nějakých stravovacích intervencí (i když je fakt, že tak nějak přirozeně jím hodně zdravě) a bez cílené fyzické aktivity. Nekojím dva měsíce a přijde mi, že zase začínám nabírat🙈😂
Dakujem za vase odpovede,ste zlaticka🙂
Kojeni mi vahu nijak neovlivnuje.