Ahoj,mám vlasy se suchýma konečkama a u hlavy se rychle mastí.A ty konečky,nebo spíše více jak konečky suché hodně.
Našla jsem si masku od Kerastase,ale je dražší.Máte s tím někdo zkušenost?Děkuji
Umyvat na 2x
Nekupovat sampon na mastne vlasy
Nedavat sampon az na konecky
Davat masku nebo kondicioner vicemene jen na konce
Umyvat vlaznou vodou
Vyfenovat vlaznym vzduchem u hlavy az do sucha
Je mozno po umyti oplachnout vodou s trosku octem
Nenechavat dlouho v turbanu apod...
Po umyti pouzit klidne malinko olejicku nebo nesmyvatelny kondicioner ( leave in) od pulky vlasi dolu - ne korinky ani kuzi...
Ono pokud ten sampon neni uplny humac tohle v podstate pomuze...
@veronicka89 děkuju,tak se pokusím tak dělat😊 a stou maskou Kerastase nemáte zkušenosti?
Mela jsem par vyrobku , ale nafsena jsem z toho nebyla , me vic vyhovuje levnejsi guhl nebo john frieda
Maska od Kerastase je skvělá, nádherně voní, ALE...tak jako tak se zázrak s mými vlasy nekonal, resp.byly pěkné (měla jsem celou sadu - šampón, maska, olejíček), ale v podstatě udělala to, co levnější z drogerie...takže pokud ti nevadí vyšší cena, tak ji zkus😊👍
@slecnami právě že mi vadí ta vysoká cena
Z Kérastase jsem rozhodně nadšená nebyla. Masku mam taky, takový průměr. Asi každýmu sedí něco jinýho, já jsem teď dlouhodobě spokojená s alternou. Za mě se vyplatí připlatit, kór když nejsou vlasy úplně jednoduché na údržbu, vyplatí se to
Já mám teďka Kerastase šampon a kondicionér, vlasy se mi celkem mastí a hlavně mívám alergické reakce pokožky na různé složky šamponů, okamžitě se mi začne hlava loupat a tady tenhle šampon je fajn, hlava nesvědí, neloupe se, krásně voní, takže spokojenost
Ještě doporučuju před fenovanim, žehlením nějaký ochranu před teplem ve spreji
@alice180 ono zase pozor a lehce a hl. ne korinky kvuli toho masteni 🙂
@alice180 ono kdyz se fenuje jemne vlazne jen do sucha ani zadna ochrana treba nebi , spise to vlas zatizi
Tady se píchnu, mam to samé. U hlavy mam druhy den po myti hlavu uz mastnou a konce mam suché. 🪡