Dámy, podělte se o Vaše zkušenosti s parfémy, který je Váš nejoblíbenější? 🤍
Si. 🙂 už xxx let🙂
Vždycky když si nějaký koupím je můj oblíbený a zapomenu na ty minulé oblíbené
Nemám ráda úplně orientální parfémy, ani moc sladké,ani moc květinové nebo vzdušné ...mám ráda elegantní moderní a trošku drze vůně
Ted mám chopard wish ( světlý )
Nikdy jsem ho na nikom necítila - to mám taky ráda že tak nevoní každý...
A Mont Blanc emblem
Teď Armani My way. Další Chanel Allure, Armani Emporio, CK Eternity, YSL Nu... Moc jich je
Už roky DKNY, zelene jablko. Dříve jsem pouzivala zlaté jablko. Ještě jsem od ní měla ráda Love honey nebo jak se to jmenuje ale to už se dá těžko sehnat.
Dior J´adore Snažila jsem se najít náhradu, zkusím vždycky nějaký jiný a vždycky se zase vrátím
Coco Mademoiselle
Mám jich mnoho , střídám je dle příležitostí a ročního období . Teď na zimu mám Baccarat Rouge 540, Caroline Herrera good girl a Khamrah od Lattafa.
Kalvín klain euphorie
chloe love... uz se nevyrabi
@petramana Zkus mrknout na Allegro, ten můj parfém se taky už nevyrábí, ale na Allegru jsem ještě poslední kus sehnala...😊
Top je pro mě Thierry Mugler, střídám je podle nálady, mám fakt všechny 🤭a k tomu Black opium, La vie est Belle a Libre. To je moje stala klasika.
Si a euphorie…😊 ale krásně voní i v te lahvicce co vypadá jak lodička(bota)😊
@klokanka31
@klokanka31 mam ho od parfen.cz 🙂
Armani My Way, Valentino Born in roma, Chanel, Lancome Idole, YvesStLauren Mon Paris, Boss The Scent. Jezis jak ja je miluju
Dior Jadore, chloe (ta úplně první) a teď extrémně ujíždím na versace crystal noir🙂
@properjoey mám to úplně stejně 😁 a teď nejnovější objev je goddess od burberry, vanilka s levandulí, boží!
Versace - Yellow Dimond
Versace - Bright Crystal
Dolce&Gabbana - Dolce
Cacharel - Eden
Bottega Veneta. Víc jak 10 let si ji kupuju ❤️
https://www.notino.cz/bottega-veneta/veneta-par...
A teď mám Pradu Paradoxe a ta je teda taky úžasná 🥰
@sookie taky bych ráda zkusila něco noveho, ale "díky" covidu už 2 roky necítím, teda teď už trochu něco cítím, ale není to plně spektrum, takže do novinek se bojím jít
Ještě milion je srdcovka😊
@dolly82 Dior J'adore, Gucci guilty ☺️
@nataliere15 myslíš Carolina Herrera? Nebo jak se to píše 🤣
Mne se libi pokazde neco jineho, a libi se mi cim dal levnejsi 🙂 pred 3 lety jsem si kupovala v parfumerii Chanel Coco Noir a Chance, pak jsem mela Diesel, ted mam Versace Bright Crystal absolu a ted pokukuji po Revolution z DM a Dermacolu. V praci mam Avon a letni Diesel.
@dolly82 Alaia Paris