Jak nevypadat unaveně a strhaně?

2. dub 2021

Ahoj, v posledni době vypadám nějak staře, taky už nejsem mladá. Potřebovala bych nějak osvěžit. Přijde mi, že mám už i povislá víčka, je to dáno i tvarem očí, jaký mám od narození. Říkám si, jestli nejít na zákrok, ale bojím se. Vypadám pak unaveně a zamračeně. Co myslíte? Nad rtem mám teď malý opar. Připadám si nějaká sešlá.
https://kolobrikova.rajce.idnes.cz/

janinasm
2. dub 2021

Mně nepřipadáš nějak stará nebo tak. Já bych byla zatím v klidu na tvým místě.

similenka
2. dub 2021

Ahoj, já čeká něco mnohem horšího podle popisu ☺️ Vypadáš dobře, pleť pěkná. Myslím, že by ti pomohlo upravit obočí. Obrátila bych se na jeho úpravu na kosmeticku. Obočí udělá s výrazem hodně a tvé je každé jiné a nepůsobi moc pěkně. Jinak doporučuji pleťové masky , pod oči osvěžující polštářky třeba od Dermacolu, dej je do lednice, osvěží.
A ještě bych si dala masku na vlasy, nějak je upravila. Jakmile to půjde, navštiv kadeřníka.
Jsi hezká, možná jen unavená.

katule1990
2. dub 2021

Podle mě vypadáš úplně v pohodě 🙂. Možná jen trochu upravit to obočí a vlasy, jak se píše nade mnou. Ale unavená mi nepřipadáš. To jsi neviděla mě. Mám 5 měsíční dítě a na fotkách mi připadá, že vypadám jako Třeštíkový Katka v půlce dokumentu 😂😂. Přitom jsem dřív vypadala docela dobře. Snad se to zase trochu zlepší, až se vyspím 😵.

vitezove
2. dub 2021

Myslím, že by hodně pomohl nový účes. Kratší vlasy, pěkně sestříhané 🙂). Třeba i nová barvička, nějaké oživení. A pak se stačí pěkně namalovat, určitě bych nějaké zákroky neřešila.

maggiele
2. dub 2021

Ahojky, nejaka pekna barvicka na vlasy, trosku se nalicit a bude to, na operaci urcite kandidat nejsi. Ja vypadam bez naliceni a tak nejak prirodne o dost hur.

autor
2. dub 2021

@maggiele Ja ale nalicena jsem, teda rasy a trochu krem, korektor ne.

lennus
2. dub 2021

Máš hezké rty. Jde to i zevnitř - strava, sport, teď jsme unavené asi všechny ze situace okolo covidu, chce to ale najít si i čas na sebe

keksik002
2. dub 2021

Ahoj, muzu prosim poslat zprávu? Objevila jsem super kosmetiku, kazdy to hned odsoudí ale babicka začala pouzivat na vrasky a sede fleky v obliceji a fakt to pomaha 🙂

snahnah
2. dub 2021

Známé byly na plastice horních víček. Jedna nějak lehce přes 30, povislá víčka odmala, že ji to už vadilo a cílila se unaveně. Neskutečně ji to rozzářilo, bylo i vidět,že se cítí lépe. Koukala jsem, jak má najednou krásné oči 🤩 a nevypadá neustále naštvaně 😆Druhá 50+ už to měla přes pojišťovnu, protože měla už dost velký převis a taky ji to neskutečně pomohlo, jen litovala že nešla dřív. Obě moc spokojené 😉 Takže, kdybych měla převis víček, určitě bych do zákroku šla 😉
Na vlasy zkus curly girl metodu, je i varianta pro vlnité nebo rovnější vlasy 😉

barulina
2. dub 2021

Mam uplne ten stejny pocit ze sebe. V prve rade bych u tebe nejak upravila vlasy. A trosku jakoby nejak rozjasnila plet. Ja treba nikdy nepouzivala, alw vek sebzvysuje, tak jsem zacla s pletovymi maskami. Pouzivam hydratacni, omlazujici, cistici, jak si kdy vzpomenu. Miceralni vodu, za me maly zazrak objeveny nedavno v mych 35 letech. Pouzivam nocni krem na vrasky a pred spanim si davam na oci okurky, me se delaj pytle pod ocima a toto mi pomaha. Taky si prstenickem a kokos olejem denne krouzivymi jemnymi pohyby smerem z venku dovnitr oka masiruji ocni okoli. A prubezne se celou plet poklepkavam az na dekolt. Alebza mebu tebe zacit vlasama,

barulina
2. dub 2021

Jo a hodne piju cistou vodu, na pitny rezim jsem prdela a mela jsem 11kg zadrzene vody v tele. Tak ted piju hodne myslim ze je to znat

autor
2. dub 2021

Dekuji holky. A na kolik let vam teda pripadam? At vim, jestli vypadam na svuj vek nebo starsi. Piste pravdu, nesnazte se lichotit.

hany84
2. dub 2021

34

barulina
2. dub 2021

Tch 35

leneee
2. dub 2021

Mne prijdete hezka, prirozena, kolem 35-37let. Doporucuji pouzivat pri peci treba i prirodni oleje a rozjasnovace, ty plet fakt krasne ozivi a rozzari, zkuste treba prirodni oleje od ceske firmy Purity vision, nebo treba Havlikovu apoteku-rano cistici ranni masku a nejake jejich produkty, jsou u DMku. Jinak take doporucuji kosmeticku, az otevrou, jejich pece a masky delaji s pleti fakt zazraky. Ja chodim na kosmetiku k pani co pouziva kosmetiku Dr Baumann (prirodni) a vzdy od ni odchazim s naprosto luxusni pleti a vydrzi to te pleti fakt dlouho, byt hezka. Uz aby zase otevreli 👍

blondynka400
2. dub 2021

Tak 40 (ač reálný věk je myslím nižší). Určitě jinak vlasy, udělat něco s obočím. Oční víčka jsou z jedné fotky těžko poznat,to samé kvalita pleti. Za mne je hlavní problém, že vypadáte jako šedá myška, vlasy tragické a navíc vám nesedí ta barva trička,ta vás dělá ještě "víc šedou". Bude stačit málo a budete vypadat jako kočka a pak i pocit bude lepší.

merope
2. dub 2021

Nemáš doma náhodou nějaké malé děti na distanční výuce a nechodíš při tom do práce? 😀 Protože mi přijde, že jsi spíše hrozně moc unavená - tzn. že než nějakou kosmetiku bys potřebovala víkend bez dětí, wellnes a relaxaci 🙂. Držím pěsti, ať to jde.

autor
2. dub 2021

@blondynka400 Vlasy fakt az tak tragicke? Mam je ted uz odrostle, nesestrihane, tak rozpustene vypadaji blbe.

alilali
2. dub 2021

Normální, pěkná ženská.

meronym
2. dub 2021

Realne - chtelo by to vice pece, zejmena o vlasy. Detaily (uprava oboci, BB krem, barva vlasu, strih apod) udelaji v souctu velky rozdil. Ale zaklad dobry. Kolik vam tedy je?

autor
2. dub 2021

Reknu pozdeji, jestli jeste nekdo tipne. Zatim nikdo presne neodhadl.

blondynka400
2. dub 2021

Nemyslela jsem to nějak zle, ale za mne ano. Přidává to zbytečně věk, působí to hrozně unyle. Na té fotce kde jsou stažené, to též není vůbec hezky učesané. Čím je člověk starší tím jsou vlasy "důležitější" a to co vypadalo v 18 ok je v 35 tragédie.

jitkaa79
2. dub 2021

Myslím, že jste normální pěkná ženská. Preferuji přirozený vzhled. Líčení je vidět. Stačilo by zregenerovat vlasy. Jen to tričko Vám nesluší. Mdlý odstín 😉 operace víček je asi dost subjektivní a zřejmě dost o vlastním pocitu. Nemyslím, že by u Vás byla třeba. A věk tipuji kolem 40.

janedv
2. dub 2021

lehce nad 30, rekla bych max 32. Nemas zadne vrasky, kolem pusy jen jemne. Ty vlasy udelaji hodne, oboci. Jinak jsi moc hezla,, prijemna, sympaticka, nestresovala bych se.

jednaholkaa
2. dub 2021

Zkusila bych vic make-upu, sjednotit plet..poradnou “vrstvicku” 🙂 A pod oci korektor. Oboci domalovat tuzkou na oboci aby bylo stejne. Mozna trochu tvarenky a prirozenych stinu na oci.. Vlasy by chtely bud ostrihat, ale ty dlouhy ti slusi, tak zkusit treba masku a po vysuseni nejaky olejicek..

autor
2. dub 2021

@jednaholkaa Korektor jsem zkousela a nevyhovuje mi. Prijde mi, ze pak vypadam jak maska. Zda se mi, ze kuzi pod ocima vysusi, droli se a jeste zajede do koznich zahybu nebo drobnych vrasek a vypada to jeste hur.

antoinet
2. dub 2021

Vyměnit tričko za bílé a budeš kočka 🙂 Já tipuju kolem 30 let a rozhodně je na čem stavět, vlasy určitě nestříhat! Lehce přidat na makeupu, obléct šaty (nemyslím večerní róbu, ale pohodlné šaty, co dodají ženskost) a usmívat se 🙂

joygiorgo
2. dub 2021

Pani je 43.

ai30
2. dub 2021

Aniz bych chtela byt jakkoliv zla, tak mi prijde, ze sesle opravdu vypadas. :( Na zakroky bych se ale zatim vyprdla, zaklad mas super, jsi takovy vyrazny typ, v tom mas stesti. Urcite bych se zamerila na upravu vlasu, aby byl ten uces celkove hladsi (at uz jsou vlasy stahle nebo rozpustene), upravu oboci (jak je kazde jine, tak tvar neni soumerna a 'rusi' to) a kruhy pod ocima (ale netusim, jestli to jde nejak bezzakrokove spravit, nebo jen zamaskovat...). +Na te fotce ten dojem hodne budi i to vytahane triko. Tak probrat satnik, soustredit se na veci na doma a ty horsi nebo co uz nepadnou vyhazet. To podle me uz udela hodne.

ladyhacek
2. dub 2021

říká se vlasy dělají člověka, mylsím, že změna účesu či jen úrava vlasů udělá své. Kruhy pod očima lze maskovat a také požívání nějakých masek jen na oblast pod očima neuškodí 🙂
Věk tipuji 40-45

https://www.youtube.com/watch?v=8ds6Tv9pjlk