Ženy, nebyly jste s dětmi v Seaparku v Lebě? Stojí to za to? Kolik času jste tam strávili? Co vás/děti nejvíc zaujalo? Děkuji!
@rnika Ok, tak třeba se někdo najde. Teď Polsko a Balt celkem frčí. My tam jedeme už 1.7. zkusim pak dát vědět nebo se připomeň! Uvažuji zda nevypustit případně Malbork a v té Lebě zvládnout kromě Seaparku i Ocearium, syn hodně chce vidět ty akvária. Relativně řeším i peníze, ty vstupy se načtou a 3 děti je celkem darda (ty más 4, že? 😉
@skororozvedena Ty akvária jsem po přečtení recenzí na Google mapách úplně přešla, ať není syn zklamaný a vy naštvaní.
@skororozvedena jj, čtyři. My byli u Baltu i loni. Ale byli jsme u hranic .... ( Kámen Pomorski- bydleli jsme na lodi a můžu doporučit, byl to zazitek). My pojedem až za 3 týdny - tak recenze ráda uvitam. Naši kluci taky miluji akvária. Manžel chce zajet i do Gdyně a Gdaňsku ... já hlavně ty duny- tam se chystáte?
@rnika my budeme ubytování na pomezí Gdaňsku a Sopot. Je tam krásně, molo, maják, rybí trh, moře, i Gdaňsk jako město má kouzlo! Já tam už byla ale bez dětí. Tak jo, dám vědět
@mollyweasley jakože fakt špatné recenze? Takže jste nešli?
@skororozvedena My budeme blíž u té Leby - u jezera Żarnowiec
@skororozvedena Teprve do oblasti pojedeme příští týden, ale recenze opravdu špatné. Najdi si to na Google mapách. Na recenze je to nejlepší, co je 👍
@rnika tak, už jsme zpět, jdu podat hlášení. Byli jsme nakonec jen v SeaParku, a děti si to užily maximálně. Za me a 3 děti jsem zaplatili přes 2000 Kč, ale je to tam fakt obrovský. Byli jsme tam skoro 4 hodiny a nebyli jsme úplně všude. Je to taková směs moderního a tradičního, každý si tam najde to svoje. Určitě doporučuji!!!
@rnika např. Fokarium, taková ta klasika. Maji tam asi 3 nebo 4 nádrže pro různé druhy tuleňů. Taky taková jako divadelní show, kam jsou zapojeny zvířata, to je jen 1x denně ve 12 hod. 5D kino, pirátská show, námořní muzeum, různé lodě, plus takové jakoby pouťové atrakce který já osobně moc nemusím ale děti ano (houpací loď, zběsile rychle jezdící autíčka atd.). me se líbily zmenšené majáky a sochy mořských zvířat, ty byly za me top. Dá se tam najíst (nevyužili jsme). Když tak se ptej co te zajímá..
@skororozvedena Přímo v Leba parku jste nebyli ( dinosauří modely - já hodně zvažuju to.... )
@skororozvedena A do toho národního parku na duny jste v Lebě zašli nebo ne? Já to mám jako hlavní cíl 🙂 ( nám se to pomalu krátí - už abych začala pakovat kufry 🙂
@rnika na dino jsme nebyli. Moje holky na to moc neužije a syn už z toho trochu vyrostl.
@skororozvedena a podle fotek jste měli i krásné počasí ( koupali jste se? )
@rnika hele, to bylo takové zajímavé. Chtěla jsem tam, hodně. Jenže času už moc nezbývalo, platilo se parkovné a vstup do NP (nic extra drahého ale nascita se ti to). Mala mi začala knourat že ji bolí nožičky... Prostě dovolená s dětmi. 🙈 a pak přišel bod zvratu, objevili jsme borůvky. Tak jsme se nadlabli, zabalili to tam a zajeli se vykoupat na pláž A, do Leby. Jinak Leby super, tam se možná někdy vrátíme. Jen to parkování, to je bolest....
@rnika hele, střídavě. Začlo to strašným deštěm v Malborg, to rychle přešlo ale prohlídku nám to pokazilo. Pak 2 dny polojasno, ani zima ani vedro, střídavě jsem se furt svlikala a oblékala. 🙂)) dost foukalo, pořád. Poslední 3 dny krásně slunečno, modrá obloha. Spálila jsem si trochu záda, peče to, bacha na to. Nestěžuju si.
@skororozvedena JO, já jsem koukala, že skáče cena za ty jejich vozítka, když nechce jít člověk pěšky ... a co si budem povídat - s dětmi je lepší se alespoň jednu trasu svézt....
@rnika moře fakt nebylo teplým, ale koupali. Skoro pořád. Děcka byly nadšený. V Lebe byly fajn vlny🌊
@rnika jo, může to být fajn na kole a ebo jak říkáš, popojet jejich vozítkem.taky se mi nelíbilo, že tam jdeš, vedle tebe auta, a furt uskakujes cyklistům. To není ma idealni představa procházky v NP v krásné krajině. Ale duny budou určitě super, pak mi povis! 😉
@skororozvedena Tak my už také máme po dovolené. Počasí vyšlo nádherné. Oproti loňsku krása, takže i koupání bylo příjemný. V Levé na dunach jsme byli- mám u sebe na profilu několik fotek ☺️😉 A dali jsme ten zabaví Leba park a ten byl super. Dinosaurů tam tolik nebylo. Naši kluci se nemohli urvat od skluzavek. Jinak tam byla Flinstouni vozítka ( pěkná, ale příšerně těžká). Krom toho šlapadla, autodrom, minigolf, trampolíny a spousta jineho- takže spokojenost ☺️
@rnika tak to mam radost že jste si to tak užili, i s dunou a parkem v Lebe! My se nakonec do Polska podíváme ještě jednou, koupila jsem na Slevomatu lístky do Zatoru, tak nakonec i ti dinosauři budou 🙂
@skororozvedena Nebyli ale poblíž Leby a přímo do Leby na duny se chystáme ....tak se zdovolenim pripichnu ☺️