Ahoj, manžel byl minulý víkend se starším dítkem pod stanem (poprvé) a tak moc se jim to líbilo že přišel s tím, že pojedeme tento víkend všichni. Máme 8,5m miminko. Je to už velký chlapák, tak si říkám že bych to prubla. Ale stejně.... Budu ráda za názory, zkušenosti.
Jedeme cca 30km od domova, budou tam záchody, sprchy....
Na pohodu 🙂 do fusaku, dobře obléknout a pohoda.
Určitě, brali jsme syna od osmi měsíců, stačilo mu, že byl s námi, spal mezi námi a přes den objevoval svět.
Pokud dobře spí, proč ne.
Nevidím problém, v tomhle věku jsme za sebou měli 3 týdenní tábor ve stanech, kde nebyla ani elektřina ani ty sprchy.
Jezdili jsme s detma od jejich 2 mesicu. Do lesa na vandry😅
Syn si v pul roce dal bivak a stanování od te doby pravidelně. Mě to vlastně s těmi miminky prijde pod stanem lepší nez hotel. Vzdycky jsme ho dali do kocarku, on koukal kolem, pak chvili povozit a kdyz vytuhl, tak jsem ho zaparkovala do predsinky a do spacaku přesunula až když jsme šli spat sami. Chce to ale najit kemp s vanickami pro deti, ve sprše je to s nestojicim ditkem dost komplikovane (stridani teploty vody, spina ve sprse, žetony) a pokud mimco mívá noční dlouhé breky, tak to je taky na prd no. To budí ostatni. Pokud si jen fňukne a s prsem usne, tak pohoda. Taky se mi na noční kojeni a spani s mimcem vubec osvedcila dvojita karimatka, kdyz jsme meli dve, tak se porad odtahovali a jeden nebo druhy spal ve finale jen na podlazce.
K tomu koupání mimca. Koupili jsme malý nafukovací bazének asi 60 cm. Vždycky jsem vzala do sprchace a umyla.
Ale to bylo mimco 4 měsíční. 🙂
Mě se osvědčil koupací kyblík, netřeba ohřívat moc vody, vejde se a jako bonus jsem v tom prala pliny, latkovala jsem.
Prcek mel 9m a byli jsme na tyden v kempu v Dolomitech. Uplne v pohode 🙂
My koupali mimino ve skládacím kyblíku, když byla větší, tak ve sprše spolu. Jinak si to užívá (užívala) víc než hotely. Jediné, z čeho jsem měla fakt strach, bylo jak bude spát v noci, když bude randál (jeli jsme poprvé když bylo dceři půl roku do vyhlášeného kempu v oseku na červencový prodloužený víkend, bylo narváno, v chatkách ožralý cizinci. Ale naštěstí byla z celého dne venku tam unavená, že jí nevadily ani opilecký zpěvy
Bala bych se jedine nocniho buzeni, ale jestli je to ok, vyrazte👍