Zpoždění menstruace, jsem těhotná?

kikulina1
4. pro 2016

Dobrý večer, je mi to blbé, ale mám už skoro týden zpoždění.
Je mi skoro 17 a proto mám strach, nemůžu si dovolit být těhotná.
Asi 25.10. jsem spala se svým klukem, ale neudělal se do mě. Pak jsem to 31.10. dostala, kdy jsem měla, ale teď už ne, zpoždění se mi zdá už dlouhé. Před třemi dny jsem zkoušela těhotenský test a vyšel negativní.
Poradí mi někdo co mám dělat prosím? :(

brusinka91
4. pro 2016

Tak pokud jsi to uz jednou dostala tak je pravdepodobnost minimalni rekla bych - od te doby nic nebylo? A btw, antikoncepce je pro tebe cizi slovo?

leki
4. pro 2016

Muzes jen cekat. Ja mela parkrat zpozdeni i 14dni,tak to treba jeste prijde 🙂 tehotensky test by ti mel po mesici uz urcite ukazat, ze jsi tehotna (pokud jsi). Zajdi si na gyndu, muze v tom byt i neco jineho.

kikulina1
autor
4. pro 2016

@brusinka91 od té doby nic, ani předtím už pár měsíců nic, kvůli zdravotním potížím, a kvůli nim jsem také musela vysadit antikoncepci a jinak děkuji)

kikulina1
autor
4. pro 2016

Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že jak jsem si dělala test, v moči jsem měla nějaké kousky, a myslím, že je to taky důležitá informace

brusinka91
4. pro 2016

@kikulina1 Antikoncepce ale nejsou jen hormonalni tabletky. Priste si vemte aspon ten kondom 😉

astyna
5. pro 2016

@kikulina1

Moč je odpadní látka, tam bude i něco víc než jen tekutina přece...Zkus víc myslet na antikoncepci, když už jsou i pro onkologicky nemocné, hemofiliky a diabetiky, tak pro tebe se určitě taky něco najde (bez ironie).

majaaa82
5. pro 2016

@astyna Holky, netrapte ji a odpovídejte trochu s citem, je jí necelých sedmnáct, která z vás nebyla tak trochu koza v tomhle věku...
Kikulino, v pubertě si menstruace dělá, co chce a chodívá nepravidelně, je to běžný jev. Pokud nepřijde do týdne, zavolej na gyndu, píchnou ti asi vyvolávačku. A test udělej znovu treba ve středu... pro jistotu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru