Zpoždění menstruace. Jak dlouho může být?

martinakokyova
26. říj 2019

Ahoj holky, mam 4 dny zpoždění, byla jsem včera na gyndě protože 3 dny jsem měla křeče v podbřišku, jelikož jsem měla předtím problémy tak jsem tam šla pro jistotu, pak doktor který tam byl je nepříjemnéj, před 4 měsíci jsem měla zánět , řekl mi ze mi není že jsem v pořádku, na druhej den jsem to nemohla vydržet a šla ke svymu a tam mi zjitil silnej zánět.. no a včera mi řekl že jen tak nedostanu menstruaci že si mam udělat těhotenský test za 2 tydny ale že je to zbytečné protože mam nízkou sliznici... a vás jsem se chtěla zeptat jak dlouho může mít žena zpoždění ? Aniž by se to řešilo.. Děkuji

wafina
26. říj 2019

Jednou jsem měla 14 dní po zánětu zpoždění. Chce to čas. Pokud teď nejsi ještě ok, vydržela bych i s nechráněným sexem...

martinakokyova
autor
27. říj 2019

@wafina já zánět nemám už tak 4 měsíce.. každej měsíc mám pravidelný měsíčky, jsem teď zdravá jak rybka

anniej
27. říj 2019

Já než jsem otěhotněla jsem měla dost divnej cyklus, pár měsíců jsem měla na den přesně, pak se ani neuráčila přijít jeden měsíc, takže cykly trvaly klidně i 67 dní 🤷🏻‍♀️ Kdybys byla těhotná, na testu už by to bylo vidět, mně už v této době na UZ byl vidět gestační váček... Nestresuješ se s něčím? Necvičíš často? Třeba hodně práce a únava? Pokud by nepřišly měsíčky ani v termínu, kdy by měly být další, šla bych... ☺️ držím palečky atˇ je vše v pořádku ♥️

martinakokyova
autor
27. říj 2019

@anniej děkuji moc, právě že se ničím nestrasuju nic, jsem v pořádku, akorát mě někdy bolí v podbřišku tak ještě chvili počkám a pak pujdu ke svýmu doktorovi, tam ten doktor co mě vyšetřoval před 3 dnama mi už jednou řekl že mi nic není a pak jsem šla ma druhej den ke svýmu a měla jsem zdravotní problémy.. takže mu už nevěřím .. 🤔😑😑

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru