Máte někdo podobnou skušenost.63den mi mešká menstruace.Děhem cyklu jsem 34 a 35 den hned po sexu měla lehce krvavý hlen ale jen na toaletní papír a to samé i 42 den pak už ne.Menstruaci nemám pravidelnoum .Teď jsem si dělala TT.2.4 tedy 57den a byl lehce pozitivní další jsem dělala 5.4 byl pozitivní ale už méně než předchozí skoušela jsem tedy více značek a ukázaly taky slabou pozitivitu.7.4 už byl test skoro negativní takový duch.A dneska uplně bílý.Všechny testy jsem dělala s ranní moči.Ještě navíc jsem nemocná tak od 3.4 takže hodně piju čaje s citronem a medem mohlo to ovlivnit testy nebo to může znamenat nějakou nemoc.Od zjištění prvního testu beru Ustrogestan ale ten nejspíš test neovlivní.Musím jit k lékaři nebo prostě počkat jestli se menstruace ještě dostaví s tím že nejspíše jde o neprosperující těhotenství a plod odejde sám nebo to může být nějaká nemoc případně poslední testy jsou vadné.Před těhotenstvím jsem už 2potraty zažila. Navíc nemám žádné bolesti.Moc děkuji za odpověď Katka
Plánuju jít v pondělí a uvidíme 🙂 i kdyby to nebylo nakonec těhotenství snad to nebude nic špatného.U nás mě vezmou hned na počkání
Ahoj, mě se teď stalo něco podobného, akrotát bez hlenu, nemoci a celkově jsem asi už 81 DC (rozházený cyklus po vysazení HA). V podnělí jsem měla slabou čárku na Pepinu (ikdyž asi byla úplně jinde než by měla být), v úterý další slabá růžová čárka na Mamatestu a ve čtvrtek na Mamamatestu se objevila až po limitu a byla slabší než ta úterní. Do včerejška mě bolelo v podbřišku a v noci jsem občas měla křeče až u pupíku. Dr měl dovču, takže mám v plánu testout ještě zítra a v pondělí se ať tak či tak objednat.
Hcg zacne klesat v tele tehotne az nekdy po 15tt... Jinak me kdyz se na testu obevila druha carka (byt slaba) , vzdy jsem tehotna byla. Ale sestre se nedavno stalo ze mela taky dusika, a za 2 dny snehobilo. Ale zadarilo se ji hned za 2 mesice, a je taky tehu 🙂 Drzim palce.
@katkadasty
Já jsem měla pozitivní testy, které postupně slábly a bylo to biochemické těhotenství
@camillaq a muzu se zeptat kdy plod odesel za jak dlouho od prvniho testu
@katkadasty během cca 10 dnu test zeslábl, tak jsem šla k dr., v děloze nic nebylo, tak jsem dostala injekci na vyvolání ms, ta během pár dnů přišla
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,určitě jdi k lékaři. Já jsem tu na MK četla,že když hladina HCG dosáhne nějaké úrovně,tak zase klesá (v té moči)...Dr ti udělá ultrazvuk,popřípadě testy z krve a budeš to mít nejjistější. Objednej se hned v pondělí,když poprosíš,tak tě vezme i urgentně a uvidíš..🙂 Nebo případně na gyn. ambulacni do tvého města,ta by mohla jet i dnes..🙂))) Držím palce,ať je vše v pořádku🙂